ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Idah: «Μεγάλοι σύλλογοι από την Ευρώπη θα έρθουν Ουζόχο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Νιγηρίας

Ο πρώην τερματοφύλακας της Eθνικής Νιγηρίας, Peterside Idah παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα goal.com με το θέμα της συνέντευξης να είναι ο Φράνσις Ουζόχο για τον οποίο μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια. Συγκεκριμένα σημείωσε πως το μέλλον του τερματοφύλακα θα είναι λαμπρό και είναι θέμα χρόνου να ενδιαφερθούν γι’ αυτό μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Αναλυτικά:

«Είδα τον Ουζόχο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία ως νεαρός τερματοφύλακας και πρέπει να πω ότι με εντυπωσίασε. Ήταν φανταστικός απέναντι σε παίκτες όπως ο Μέσι και ο Αγουέρο και τα πήγε γενικότερα καλά».

Για την εξέλιξη του: «Είναι μια σταδιακή διαδικασία που επιβραδύνθηκε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό ο οποίος του κόστισε τη θέση του ως νούμερο ένα τόσο στην Ομόνοια όσο και στην εθνική ομάδα».

Για την θέση του στην Εθνική Νιγηρίας: «Ο Ουζόχο είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα και νομίζω ότι πρέπει ξεκινά καθώς έτσι η εστία της Εθνικής Νιγηρίας θα είναι σε ασφαλή χέρια. Είναι καλός στις εξόδους και ελέγχει απόλυτα την περιοχή του. Οι προπονητές των εθνικών ομάδων θα ήταν καλό να δώσουν στον Ουζόχο αρκετούς αγώνες ώστε να χτίσει την αυτοπεποίθησή του. Μπορεί μόνο να βελτιωθεί και μεγάλοι σύλλογοι από την Ευρώπη θα έρθουν για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Είναι μόλις 22 ετών και πιστεύω ότι πριν γίνει 27, θα δούμε τα καλύτερα του».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση