ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Ομόνοια μας χρειάζεται δίπλα της»

Το Fan Club Λακατάμειας εξέδωσε ανακοίνωση για τον πρώτο αγώνα των πρασίνων και όχι μόνο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Fan Club Λακατάμειας μέσα από την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στο Μακάρειο.

Επίσης, καλεί τους οπαδούς να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας φούτσαλ ενώ θα κυκλοφορήσει λαχνό για την ενίσχυση των τμημάτων του Σωματείου.

"Αδέρφια, θα θέλαμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που το Σαββάτο απέδειξε ακόμα μια φόρα πως όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά! Ελπίζουμε να υπάρξει και συνέχεια γιατί η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της.

Το κυρίως θέμα της σημερινής μας ανακοίνωσης έχει να κάνει με τα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου μας. Αρχικά θέλουμε να ζητήσουμε από τον τεράστιο λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως σήμερα Τρίτη και η ώρα 19:00 να αφήσει στην άκρη όλες του τις υποχρεώσεις και να δώσει ένα δυναμικό παρόν στο κλειστό γήπεδο Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία για την φουτσαλική μας ομάδα η οποία το αξίζει απόλυτα. Επίσης, τα πολλά λόγια δεν μας άρεσαν ποτέ γι’αυτό και θα αποδείξουμε με πράξεις ότι δεν θα αφήσουμε κάνενα από τα τμήματα μας να πεθάνει. Πιο κάτω οι αποφάσεις που πάρθηκαν για τις ομάδες μας στα κλειστά.

1. Έχουμε παραλάβει εισητήρια διαρκείας όλων των τμημάτων και από σήμερα ξεκινούμε εντατικές προσπάθειες για την πώληση τους.

2. Το ερχόμενο Σάββατο στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Σαλαμίνα θα υπάρχει έξω από την Βόρεια Κερκίδα συνεργείο για τους λάχνους οικονομικής ενίσχυσης των τμημάτων μας.

3. Ένα μέρος των εσόδων από τις εγγραφές μελών του FAN CLUB LAKATAMIAS για την περίοδο 2019-2020 θα πηγαίνει στο σωματείο έτσι ώστε να βοηθήσουμε την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τμημάτων μας. Στον αγώνα του Σαββάτου θα γίνονται επίσης έξω από την Βόρεια κερκίδα εγγραφές μελών του συνδέσμου μας.

ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ!"

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X