ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «αστεράτη» Ομόνοια είναι στην Primetel

Η συμφωνία άρχισε να αποδίδει και για τις δυο πλευρές

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Ένα μέγεθος όπως της Ομόνοιας σε επίπεδο ιστορίας, τίτλων και κόσμου δε χρειάζεται περαιτέρω κίνητρα για να αποτελέσει ελκυστικό πακέτο για μια πλατφόρμα να θέλει να συνεργαστεί αλλά κακά τα ψέματα η ευρωπαϊκή προοπτική είναι μεγάλη υπόθεση. Η φετινή έκδοση του «τριφυλλιού» θα δώσει και στον τηλεοπτικό της συνεργάτη Primetel ματς μέγιστου ενδιαφέροντος όποτε και αν γίνουν.

Η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου ως το 2024, όπως ανακοινώθηκε στις 2/10/2019 προσαρμοσμένη, προνοεί πέραν των αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα ευρωπαϊκά

Η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου ως το 2024, όπως ανακοινώθηκε στις 2/10/2019 προσαρμοσμένη, προνοεί πέραν των αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα ευρωπαϊκά οπότε τα προκριματικά παιχνίδια για τους πράσινους θα τα καλύψει η Primetel.

Αναφερόμαστε στα ματς που είναι διαθέσιμα προς προβολή, δηλαδή των τριών πρώτων προκριματικών του Champions League και όλων των αγώνων του Europa πριν τους ομίλους. Ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνουν οι αγώνες, ούτε καν η μορφή δεν είναι δεδομένη ενώ σίγουρα ο αριθμός τους εξαρτάται και από πως θα τα πάνε μέσα στο γήπεδο ο Χένινγκ Μπεργκ με τους παίκτες του.

Τα εξασφαλισμένα ματς είναι δυο, αφού ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού από το πρώτο παιχνίδι θα παίξουν και ένα ματς Europa τουλάχιστον. Αυτονόητο πως σε κάθε πρόκριση τα ματς αυξάνονται. Σημειώνεται πως μιλάμε για τα εντός έδρας ματς, αφού τα εκτός ανήκουν στην ξένη ομάδα.

Fun Fact: Έκανε μαύρα μάτια να δει την Ομόνοια να παίζει Ευρώπη ο κόσμος της αλλά και η Primetel, αφού είχε τα δικαιώματα αλλά δεν εξασφάλιζε τη συμμετοχή της. Ελπίζουν πως φέτος θα αποζημιωθούν για τα καλά και η πλατφόρμα και ο «λαός»!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X