ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η αποκάλυψη του Δρ. Γιάγκου για Ομόνοια και Ουζόχο

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία που αφορά τους «πράσινους» και τον Νιγηριανό ανάρτησε ο γιατρός Κυριάκος Γιάνγκου

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δρ. Κυριάκος Γιάνγκου αποκαλύπτει μία ενδιαφέρουσα ιστορία από τον Μάιο του 2019 που αφορά την Ομόνοια και τον Φράνσις Ουζόχο.

Αναλυτικά:

Μαϊος 2019.

Τηλεφώνημα στο ιατρείο από μέλος του τεχνικού-διοικητικού team της Ομόνοιας.

‘Γιατρέ καλημερα, μπορείτε να μας βοηθήσετε φέτος με τους προαθλητικούς ελέγχους των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας’

‘Ρε φίλε, ευχαρίστως να βοηθήσω, αλλά ξέρεις ποιος είμαι...;’

Το γέλιο στην άλλη άκρη της γραμμής μου έκανε ξεκάθαρο ότι ήξερε ο συνομιλητής μου με ποιόν μιλούσε...

Έκτοτε, ανελλιπώς, η ποδοσφαιρική Ομόνοια, και περιστασιακά κάποια άλλα τμήματα του σωματείου της, με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Η ιδιαιτερότητα της επιλογής μου από μέρους της Ομόνοιας μπορεί να ξενίζει πολλούς με βάση τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο ειωθότα της Κύπρου, αλλά ταυτόχρονα κάνει την εκτίμηση μου προς τους ανθρώπους της ακόμα μεγαλύτερη.

Μέσα από τη σύντομη διαδρομή μου στο χώρο του ποδοσφαίρου κέρδισα λίγους και εκλεκτούς φίλους, δομησα σχέσεις αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού, δημιούργησα ειλικινείς και αυθεντικές επαφές.

Σε ένα περιβάλλον που, ενώ δεν θα έπρεπε καθότι μιλούμε για αθλητισμό, σε πολλές περιπτώσεις είναι τοξικό, κίβδηλο και φτιαχτό, δεσμοί σαν τους δικούς μου με τους ανθρώπους στη φωτογραφία νοηματοδοτούν αξιες που ο αθλητισμός οφείλει να πρεσβεύει. Της φιλίας, της συνεργασίας, της εκτίμησης, της στήριξης, της κατανόησης...

Σίμο, Γιώργο, Ισαβέλλα και Τάκη σας ευχαριστώ... Για τον Ιούλιο τα είπαμε και άλλοτε...

Υ.Γ. Και επειδη η ζωή κάνει κύκλους και παίζει παιχνίδια, και γελά μαζί μας και διασκεδάζει και με τα πάθη μας και με τα λάθη μας, και μας μαθαίνει ότι όλα μα όλα γίνονται για ένα σκοπό, από το 2019 και τη γνωστή ιστορία μου, έχω εξετάσει άλλες δυο φορές τον Φράνσις!

Όλα είναι ραντεβού στη ζωή...».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση