ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χένινγκ Μπεργκ: Aυτή είναι η αλήθεια

Ένα «πακέτο» για την Ομόνοια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Είδατε τελευταίως το…κύμα των συνεντεύξεων που παραχωρήθηκαν από ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Προήλθε από την ενέργεια της διοίκησης της ομάδας να παραχωρήσει μετά από καιρό άδεια στους ποδοσφαιριστές της να μιλήσουν στα ΜΜΕ.

Μίλησαν από ότι έχουμε διαβάσει στο διαδίκτυο και στον Τύπο, οι Άνταμ Λανγκ, Ερικ Μποτεάκ, Ματ Ντάρμπισαιαρ, Γιάννης Κούσουλος, Βίτορ Γκόμες και Χάρης Μαυρίας.

Και όσο καιρό ο Νορβηγός θα είναι στην τεχνική ηγεσία ο παράγοντας αυτός θα είναι υπαρκτός

Από άπαντες ζητήθηκε να πουν την άποψη τους για το Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε  απόψε: Ομόνοια: Άλλη πορεία τώρα

Είναι αυτονόητο ότι ποτέ δε θα βρεις ποδοσφαιριστή να τοποθετηθεί αρνητικά για τον προπονητή του, εκτός αν είναι παράφρων ή είναι τσακωμένος μαζί του και ψάχνει ομάδα για να φύγει.

Μέσα από όλα αυτά που λέχθηκαν θα πρέπει κανείς να προσπαθήσει να διαβάσει πίσω από τις γραμμές για να σχηματίσει μια πιο καθαρή γνώμη.

Αυτός που ενδεχομένως θα το κάνει, θα δει έναν προπονητή του οποίου ο (κάθε) παίκτης του εκτιμά τις ικανότητες του, που παίζει/διδάσκει ένα συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου που τον εκφράζει (τον παίκτη), αλλά ταυτόχρονα «ξέρει να παίρνει αποτελέσματα».

Το «όλα αυτά μαζί σε ένα», πολύ δύσκολα μπορεί να το βρει Κυπριακή ομάδα με το τι ξέρουμε ότι ισχύει μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο μας. Aυτή είναι η αλήθεια.

Η ικανότητα του προπονητή  είναι άλλωστε ένας από τους παράγοντες που ερμηνεύουν την επιτυχία της Ομόνοιας κατά τη χρονιά που πέρασε. Και όσο καιρό ο Νορβηγός θα είναι στην τεχνική ηγεσία, ο παράγοντας αυτός θα είναι, λογικά, υπαρκτός.

Είναι χρόνια που η Ομόνοια ψάχνει κάποιον προπονητή που να εργάζεται πολλά έτη και να φέρνει επιτυχίες. Αν τον βρήκε στο πρόσωπο του Μπεργκ δεν το ξέρουμε. Όμως ξέρουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X