ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H τελευταία του Ακιντόλα

Είναι κρίμα να μην τον αναφέρεις μια μέρα σαν κι αυτή

Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να γίνει του Νταβίντ Ακιντόλα για κυπριακή ομάδα πια είναι πολύ δύσκολο. Ο Σταύρος Παπασταύρου παραδέχθηκε πως το ήθελαν στην Ομόνοια να γίνει αλλά δεν έπεσαν σε επίπεδα εφικτά οι απαιτήσεις της Μίτζιλαντ στο οικονομικό.

Ο ΑΠΟΕΛ το προσπάθησε επίσης αλλά του προέκυψαν άλλες επιλογές και ως εκ τούτου μοιάζει να γέμισε. Άλλη ομάδα δε δείχνει ικανή να μπει σε τέτοια κούρσα οπόταν πρέπει να το χωνέψουμε πως τις κούρσες του θα τις χαίρονται άλλοι.

Αν έμενε ελεύθερος ακόμα και την Τρίτη(15/9), τότε θα μπορούσαν ως το Σάββατο (19/5) να τον αποκτήσουν ομάδες αλλά προφανώς οι Δανοί να τον πουλήσουν θέλουν όχι να τον χαρίσουν.

Πιθανότητα, πέφτουν θύμα οι ενδιαφερόμενοι του γεγονότος πως στην Ευρώπη μπορούν να κάνουν μεταγραφές ως τον Οκτώβρη ενώ εμείς τελειώνουμε νωρίτερα. Αν ήταν τελευταίες ώρες και για τη Μίτζιλαντ και δεν έβρισκε το ποσό που ήθελε, η τιμή θα έπεφτε. Τώρα έχει ακόμα 20 μέρες να τα βρει τα λεφτά που ζητά.

Πάντως τον Μπαμπατζίτε πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γιατί μας διασκέδασε με το παιχνίδι του όσο προλάβαμε να τον δούμε πριν την καραντίνα και περάσαμε και μερικούς «ξερούς» από επικαιρότητα μήνες με το όνειρο της επιστροφή του αρχικά και το σήριαλ του πού θα πάει μετά. Ο ίδιος αυτό το διάστημα έγινε και Πατέρας. Καλά περάσαμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση