ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χ. Μπεργκ: Όχι Φέργκουσον, αλλά περίπτωση Φέργκουσον

Ο Νορβηγός θέλει να μείνει πολλά χρόνια … σαν Μπεργκ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Γεμάτο» ήταν το χθεσινό δίωρο για τον κόσμο της Ομόνοιας με το Χένινγκ Μπεργκ να απαντά μέσω διαδικτύου σε ερωτήσεις που αφορούσαν όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο Νορβηγός απάντησε με προθυμία όλες τις ερωτήσεις παρά το ότι μερικές υποβλήθηκαν περισσότερες από μια φορά. Με την ηρεμία που τον διακρίνει έθεσε τις απαντήσεις του, ων κατατοπιστικός σε κάποια θέματα. ενώ σε άλλα απάντησε διπλωματικά.

Μίλησε θετικά για τους παίκτες του, των νεαρών περιλαμβανομένων, (υποβλήθηκε σχετική ερώτηση), τους δανεικούς ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες του Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη, τον Πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου, τον πράσινο λαό, τη ζωή και τον κόσμο στην Κύπρο.

Ο εμβληματικός Σκοτσέζος έμεινε στη Μάντσεστερ Γ. από το 1985 μέχρι το 2013

Δεν τοποθετήθηκε στο θέμα της ενίσχυσης, εκτός από το ότι η ομάδα δεν χρειάζεται χαφ.

Θεωρεί ότι χρειάζονται τέσσερις εβδομάδες προετοιμασία μετά την διακοπή, (αν είναι όντως διακοπή, γιατί  μπορεί να είναι … παύλα), για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στο αγωνιστικό επίπεδο που πρέπει.

 Πολύ σημαντικό κομμάτι των τοποθετήσεων του ήταν η απάντηση στην ερώτηση για το αν θέλει να μείνει στην Ομόνοια για πολλά χρόνια: «Το συμβόλαιο μου είναι γι’ αυτή τη χρονιά και μάλλον για την επόμενη. Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να συνεχίσω όπως και η ομάδα μάλλον. Επαγγελματικά η Ομόνοια μου δίνει όλα όσα θέλω. Όλα είναι πολύ καλά και ο στόχος μου είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Ναι, θα ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια. Είμαι χαρούμενος εδώ και από επαγγελματικής πλευράς απολαμβάνω να δουλεύω εδώ με αυτή την ομάδα και την ατμόσφαιρα. Μου αρέσει και η ζωή και ο κόσμος στην Κύπρο, αλλά αυτά είναι δευτερεύοντα. Θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα, όμως στο ποδόσφαιρο ξέρουμε όλοι πως εάν υπάρχει ένα διάστημα που δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ο κόσμος θέλει να φύγεις».

Να το Νορβηγό… Είπε μεν ότι δεν θέλει να γίνει Αλεξ Φέργκουσον -και καλά το είπε αφού θέλει να έχει τη δική του ταυτότητα ως προπονητής και γενικότερα ως άνθρωπος - αλλά είπε ότι θέλει να γίνει... σαν Φέργκουσον. Ο εμβληματικός Σκοτσέζος έμεινε στη Μάντσεστερ Γ. από το 1985 μέχρι το 2013. Θέλει μακρά παραμονή στο «τριφύλλι» ο Χένινγκ Μπεργκ. Αυτό θέλει και η Ομόνοια γιατί  είναι κάτι που της λείπει πολύ για χρόνια.

Επιμένουν στην Ομόνοια να μη λένε ότι πάνε για πρωτάθλημα με το Μπεργκ να ακολουθεί και στη χθεσινή συνάντηση με τον κόσμο τη συγκεκριμένη τακτική. Μόνο που η ροή του πρωταθλήματος έχει ξεπεράσει προ πολλού αυτήν την θέση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X