ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί όχι τον Νικόλα;

Το αδικαιολόητο γεγονός με Νικόλα Παναγιώτου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πολλάκις ανέφερε ότι δεν αγωνίζονται Κύπριοι ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα μας ως βασικοί, κάτι που δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα οι ποδοσφαιριστές μας έχουν σταθερά περισσότερα λεπτά συμμετοχής απ' τους αντιπάλους τους (δες εδώ), όμως παράλληλα υπάρχουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στις ομάδες τους, με τον Τιμούρ να μην τους δίνει σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής στην Εθνική.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νικόλας Παναγιώτου ο οποίος μετά που επέστρεψε από τον τραυματισμό του είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ομόνοια, όμως στην Εθνική του Τιμούρ Κετσπάγια δεν παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ισπανία και με Λιθουανία δεν αγωνίστηκε καθόλου. Μάλιστα το ματς με τη Λιθουανία ήταν φιλικό και με βάση τα όσα δείχνει ο Νικόλας με το «τριφύλλι» στο στήθος ήταν μεγάλη αδικία που δεν αγωνίστηκε τουλάχιστον ως αλλαγή.

Ο Γεωργιανός κόουτς φαίνεται να αγνοεί την αγωνιστική εικόνα του 23χρονου στόπερ που η καριέρα του συνεχώς παρατηρεί ανοδική πορεία. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια όταν πήγε στην Ανόρθωση για τη 2η του θητεία, έθεσε εκτός πλάνου τον Νικόλα Παναγιώτου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Μία κίνηση που αποδείχθηκε λανθασμένη εκ του αποτελέσματος για την Ανόρθωση, καθώς μετά ο Νικόλας αναδείχθηκε από τους «πράσινους».

Επί της ουσίας ο Κετσπάγια φαίνεται να περιθωριοποιεί τον Νικόλα Παναγιώτου στην Εθνική και αυτό το γεγονός για το φίλαθλο κοινό είναι αρκετά παράξενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση