ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιάνσον για Φράνσον: «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σουηδίας»

Δηλώσεις από τον Αθλητικό διευθυντή των «πρασίνων»

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλεξάντερ Φράνσον, μίλησε ο Αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον.

Τα όσα δήλωσε:

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας, Γιέσπερ Γιάνσον, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το σκεπτικό της απόκτησης του Alexander Fransson.

«Προφανώς γνωρίζω πολύ καλά τον Φράνσον λόγω του σουηδικού πρωταθλήματος. Τον παρακολουθώ από τον καιρό που ήταν νεαρός ποδοσφαιριστής. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σουηδίας, στη μεσαία γραμμή, όταν πήρε τη μετεγγραφή του στη Βασιλεία σχετικά νωρίς».

«Είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι box to box μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος (6άρι). Είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας. Γνωρίζει πολύ καλά πώς εάν πάρει παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ και έχει καλή παρουσία, τότε ίσως κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του».

«Βρισκόταν στην ΑΕΚ Αθηνών κάτι που σημαίνει ότι είναι οικείος με το ποδόσφαιρο σε αυτές τις χώρες όπως η Κύπρος. Προηγουμένως αγωνίστηκε στη Βασιλεία και στη Λωζάνη. Πήραμε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει καλό κράτημα της μπάλας, μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού, είναι δυνατό κορμί και έχει καλή πάσα. Μπορεί να αποδειχθεί ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο».

«Η ΑΕΚ Αθηνών είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Αν αγωνιζόταν σε μεγάλο αριθμό αγώνων εκεί τότε δεν θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε. Ξέρω ότι πήραμε ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει ισχυρό κίνητρο για να αγωνιστεί ξανά. Είναι σε καλή κατάσταση, όμως θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να είναι πλήρως έτοιμος, καθώς δεν είχε αγωνιστεί σε ανταγωνιστικά παιχνίδια για ένα χρονικό διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση