ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκάγιας Ζαχίντ: Η Κύπρος δεν είναι προτεραιότητα

Άλλες είναι οι βασικές του προτιμήσεις

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Θα ήταν πολύ ωραίο αν καταφέρω να αγωνιστώ σε ένα από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ίσως να υπάρξει προσφορά από εκεί».

Αυτά ανέφερε για το θέμα της συνέχειας της καριέρας του ο Γκάγιας Ζαχίντ. σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Νορβηγίας. Σαφέστατη η επιθυμία του ποδοσφαιριστή για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Η 24sports μαθαίνει ότι οι πληροφορίες που κατέγραψε προχθές στον λογαριασμό του ο Αντώνης Τσιράκης, συντάκτης της ιστοσελίδας sportime.gr, ότι δηλαδή ο παίκτης περιμένει κάτι από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσθέτων ότι μνηστήρες πιθανόν να προκύψουν και από Τουρκία, είναι αληθείς. Επίσης μαθαίνουμε ότι οι ομάδες που ενδιαφέρονται από αυτές τις χώρες, ακολουθούν ως επιλογή για τον παίκτη. Η Κύπρος είναι πιο κάτω όσον αφορά τις προτεραιότητες του.

Επειδή υπάρχουν πολλά λόγια, αλλά και τα γραπτά για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον ποδοσφαιριστή, υπενθυμίζουμε ότι το κασέ του είναι αρκετά ψηλότερο από το ψηλότερο συμβόλαιο που διατηρεί η Ομόνοια για ποδοσφαιριστή της. Άρα μέσα σε τέτοιες συνθήκες  σε διεργασία επαφών η σύγκλιση είναι δύσκολη.

Για να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο θα πρέπει, όπως γίνεται κατανοητό, να υπάρξει μεγάλη ανατροπή των τωρινών  δεδομένων. 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση