ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φώτης Κίτσος: Αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Για άλλη μια φορά ο νεαρός Ελλαδίτης ήταν θετικός

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Τέλος καλό, αλλά όχι όλα καλά για την Ομόνοια. Το κλισέ ισχύει  για την ομάδα του τριφυλλιού. Η οποία χθες εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «8» του κυπέλλου.

Η εμφάνιση  ήταν ξανά μετριότατη και σε καμιά περίπτωση εμφάνιση ομάδας που θέτει υψηλούς στόχους.

Η  βελτίωση είναι επιβαλλόμενη και μάλιστα …χθες γιατί το τρένο της διάκρισης  - για έξοδο στην Ευρώπη η αναφορά - μέσω  πρωταθλήματος  τρέχει  με  ταχύτητα και θα πρέπει και η Ομόνοια να αυξήσει τις ταχύτητες.   

Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος,  κάτι που φάνηκε με τον πιο παραστατικό τρόπο  με τη χθεσινή απουσία του  από το ΓΣΠ  (ανακοινώθηκαν 2248 εισιτήρια). Πέραν της απογοήτευσης υπάρχει και έλλειψη εμπιστοσύνης, που εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα θέλει κόπο να επανακερδηθεί.

Πέραν της απόδοσης του άνευ συναγωνισμού πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα (Γκάρι Χούπερ)  υπήρχε άλλος ένας παίκτης  με θετική παρουσία. Ο Μιξ Ντίσκερουντ που συμμάζευε σε ένα βαθμό τα πράγματα στην δημιουργία.

Επίσης   καλή απόδοση είχε και ο Φώτης Κίτσος.  Θα ήθελα να σταθώ λίγο σε αυτόν. Για άλλη μια φορά ο νεαρός (γεννηθείς στις 31.3.2003) Ελλαδίτης έφερε σε πέρας την αποστολή του.   Αμυντικά λειτούργησε σωστά ,ενώ όταν ανέβαινε ήταν θετικός. Είναι ένα παιδί που με τις εμφανίσεις του δείχνει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί και να πάρει πράγματα και αυτός και η ομάδα από αυτόν.

 Ο παίκτης έχει μέχρι τώρα 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τις τρεις ως βασικός (293΄), τρεις συμμετοχές στην Ευρώπη, όλες ως βασικός (270’) και μια συμμετοχή στο Κύπελλο ως βασικός (90’)

Προσωπικά πιστεύω ότι  αξίζει να του δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής. Με το Γιαν Λέτζιακς να παραπαίει από την αρχή της χρονιάς ασφαλώς και  ο ταλαντούχος νεαρός που έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ελλάδας είναι αυτήν τη στιγμή πιο χρήσιμος για την Ομόνοια από τον Τσέχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση