ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Φωκά: «Δεν έχει επηρεαστεί η δουλειά μας»

Δηλώσεις του νεαρού παίκτη της Ομόνοιας

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πέτρος Φωκά, ποδοσφαιριστής της ομάδας U19 της Ομόνοιας, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την καθημερινότητα στις προπονήσεις της Ακαδημίας, τη βοήθεια του τεχνικού τιμ για να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

«Οι προπονήσεις μας είναι καθημερινές και αφορούν τόσο τη φυσική κατάσταση, όσο και την τεχνική μας. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο δεν έχει επηρεάσει τη δουλειά μας. Το πρόγραμμα είναι κάπως διαφορετικό, όμως υπάρχει κίνητρο από όλους μας για να βελτιωθούμε και να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση. Η βοήθεια του προπονητή και του γυμναστή μας είναι πολύ σημαντική προς αυτήν την κατεύθυνση», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το όνειρο μας να γίνουμε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι το πιο ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι δύσκολη λόγω και του κορωνοϊού, όμως εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Ελπίζουμε σύντομα να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα και να επιστρέψουμε στη δράση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Rotation...

Ομόνοια: Rotation...

Ούτε μία, ούτε δύο... άλλα έξι συνολικά αλλαγές έκανε στο αρχικό σχήμα ο Νορβηγός
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ