ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Φλόρα - Ομόνοια: Εμπόδια με τον ορισμό… λόγω Λεβάντια

Οι πράσινοι δεν βλέπουν με θετικό μάτι το γεγονός ότι ο επαναληπτικός ορίστηκε ημέρα Τρίτη

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θέμα που προέκυψε με τον επαναληπτικό της Ομόνοιας απέναντι στη Φλόρα Ταλίν (δες εδώ) στην Εσθονία στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, δεν αφορά στο γεγονός ότι η αντίπαλος των πρασίνων δίνει αγώνα πρωταθλήματος την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Η UEFA όρισε τον επαναληπτικό την Τρίτη 10 Αυγούστου (5 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ), επειδή το βράδυ της Πέμπτης (29/7) η άλλη ομάδα η οποία εδρεύει στο Ταλίν, η Λεβάντια, αντιμετωπίζει την ιρλανδική Ντάντολκ στον επαναληπτικό του 2-2 της περασμένης εβδομάδας στο Όριελ Παρκ (β’ προκριματικός Europa Conference League).

Επειδή στην Εσθονία ένα γήπεδο πληροί της προϋποθέσεις και είναι αδειοδοτημένο για διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων, η UEFA θεώρησε σωστό να ορίσει από νωρίτερα τον αγώνα Φλόρα - Ομόνοια την Τρίτη 10 Αυγούστου, αφού για ημέρα Πέμπτη, το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί από τη Λεβάντια (αν προκριθεί). Κάτι που δεν είχαν με θετικό μάτι στην Ομόνοια, καθότι θα είναι λιγότερες οι προπονήσεις και στην εξίσωση μπαίνει και το κοπιαστικό ταξίδι.

Σε περίπτωση που αποκλειστεί η Λεβάντια και είναι διαθέσιμο το γήπεδο στην Εσθονία, τότε μόνο με έγκριση της UEFA θα μπορεί να μεταφερθεί ο επαναληπτικός Φλόρα - Ομόνοια για την Πέμπτη 12 Αυγούστου και αφότου οι δύο ομάδες υποβάλουν αίτημα. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί η συγκατάθεση και της εσθονικής αντιπάλου των πρασίνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση