ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φερέρα: «Παίξαμε μόνο για δυόμισι λεπτά...» (vid)

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: 

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά αυτό το καλό ξεκίνημα κράτησε μόνο δυόμισι λεπτά. Ακολούθως ήμασταν σχεδόν πάντοτε δεύτεροι σε κάθε μπαλιά, δεν κερδίζαμε μονομαχίας. Αυτά έδωσαν αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο μας. Κάναμε περίπλοκη τη ζωή μας με την απόδοση μας σήμερα και μετά την κόκκινη έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Στο 2ο ημίχρονο περιμέναμε μια αντίδραση η οποία δεν ήρθε και οδηγηθήκαμε στο τελικό αποτέλεσμα».

Για το πλάνο που δεν λειτούργησε (ερώτηση συναδέλφου): «Πιστεύεις ότι δεν είχαμε πλάνο; Θεωρείτε ότι πληρώνομαι από την ομάδα για να μην κάνω τίποτα; Δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι. Υπήρχε πλάνο αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν βγήκε στο γήπεδο. Δουλέψαμε αυτές τις εβδομάδες. Μπορώ να σου δείξω όσα έγιναν στις προπονήσεις. Είμαι απογοητευμένος και η ευθύνη είναι δική μου. Η κακή εμφάνιση μπορεί να συμβεί, δεν είχαμε επιθυμία και δίψα για νίκη, δεν τα είχαμε και αυτό με ενοχλεί, εάν η ομάδα ήταν τελεία δεν θα ήμουν εδώ».

Για το ρόστερ: «Συνεχίζω να πιστεύω πως έχω καλό ρόστερ. Δεν έχουμε δει το καλύτερο πρόσωπο της Ομόνοιας, μετά από τις 20 Δεκέμβριου θα έχω καλύτερη άποψη. Ένα παιχνίδι δε μπορεί να μου αλλάξει την άποψη για το σύνολο και ελπίζω να μην συμβεί έπειτα από τέσσερα ματς. Δε θα μιλήσω για τη μεταγραφική περίοδο, εάν γίνει κάτι, δε θα το μιλήσουμε δημόσια».

Για τη βαθμολογική θέση: «Γεγονός είναι πως είμαστε σε δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Μπορούν να ανατραπούν τα πράγματα, θα προσπαθούμε για το καλύτερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση