ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φερέρα: «Ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Γκουαρντιόλα μπορούσε να αλλάξει κάτι σήμερα»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση ο προπονητής της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ο παίκτης μου χάνει πάσα από τα 10 μέτρα. Έγιναν πολλά λάθη. Θα ήθελα να έχω μια εξήγηση αλλά αυτή τη στιγμή δεν την έχω».

Για το πιο είναι το ταβάνι της φετινής ομάδας: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για τίτλους ή για την 3αδα αυτή τη στιγμή».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει στην ομάδα: «Και τον Κλοπ ή τον Γκουαρντιόλα να είχε σήμερα η ομάδα, δεν θα μπορούσε να αλλάξει τίποτα. Αναφέρομαι στη γενική απόδοση της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι».

Αν θα υπάρξει κι άλλη προσθήκη: «Δεν θα έχουμε άλλες προσθήκες, αυτό είναι το ρόστερ μας».

Αν έχει ποιότητα το ρόστερ της Ομόνοιας: «Ποιότητα υπάρχει στην ομάδα, όχι σε κάθε τομέα που θα ήθελα. Η ποιότητα των προπονήσεων είναι υψηλή. Δουλεύουμε πολύ και στη ψυχολογία, προετοιμαζόμαστε σε όλους τος τομείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα λάθη που γίνονται. Θα ήθελα να έχω κάποια εξήγηση, ίσως ρωτήσω τους ποδοσφαιριστές αύριο. Μπορείς να δώσεις κίνητρο με τον φόβο, που δεν θα είσαι αρεστός, ή με την επιβράβευση. Ήμασταν 2-1 πίσω στο σκορ και υπήρχε μία φάση που έγινε μπαλιά στην περιοχή και δεν υπήρχε κανείς παίκτης μας στην περιοχή. Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο να παρακαλώ να μπει παίκτης στην περιοχή! Είμαι αισιόδοξος με τη δουλειά μου, αλλά είμαι ρεαλιστής. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε δεχθεί. Ο Χάμπος προέρχεται από τραυματισμό και θέλουμε να τον βάλουμε σταδιακά στην ομάδα. Τον Μπέζους θέλουμε να τον βάλουμε σταδιακά. Αν μπορούσα να κάνω δέκα αλλαγές θα τις έκανα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση