ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φερέρα: «Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, το θέλαμε και είμαι χαρούμενος για την απόδοση. Έχουμε λίγες μέρες εδώ και δείξαμε εξαιρετικό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, καθώς αλλάξαμε τρόπο σκέψης. Κάναμε καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Νιώθω χαρούμενος για τον κόσμο που χάρηκε με τη νίκη μας».

Η βελτίωση ήρθε πιο γρήγορα; «Ένα σχόλιο για το δεύτερο μέρος; «Έχω δει όλα τα παιχνίδια τη σεζόν, έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα. Σήμερα είχαμε καλές αντιδράσεις, δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος με την εικόνα μας, η δουλειά είναι απαραίτητη. Στο δεύτερο μέρος, ενώ κάνουμε καλή άμυνα, δίνουμε ευκαιρίες. Ευελπιστώ στο μέλλον ότι θα γίνουμε κυριαρχικοί και θα λιγοστέψουν τα λάθη».

Υπάρχει πίεση για τα αποτελέσματα, θα διαφοροποιηθεί η προσέγγιση στους αγώνες; «Ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα είναι απαραίτητα. Είμαι ρομαντικός, θέλω να είμαστε κυρίαρχοι, έχουμε ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους πόντους από τα ματς. Μας πίεσε ο αντίπαλος, αμυνθήκαμε καλά, νιώσαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις, όμως παίξαμε καλά. Ας ελπίσουμε να έχουμε τη τύχη και τις επόμενες εβδομάδες».

Για τη σημασία της νίκης στη ψυχολογία: «Η σημερινή νίκη μας ξεκλείδωσε πλήρως. Κερδίσαμε δίχως να δεχτούμε τέρμα και είναι σημαντικό. Για τη βαθμολογία έχουμε δουλειά μπροστά μας, ας απολαύσουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε βήμα – βήμα. Είναι κλισέ να λέμε πως βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι αλλά είναι η αλήθεια/ Πρέπει να κάνεις βήμα βήμα για να επιτύχεις τους στόχους σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση