ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερέρα: «Είμαστε ικανοποιημένοι με το 0-0 - Συνάντηση αύριο με τη διοίκηση»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα, μετά το τέλος της ομάδας του με αντίπαλο την Πάφο. 

Αναλυτικά:

«Σήμερα είχαμε καλή παρουσία. Παλέψαμε κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Από ποδοσφαιρικής άποψης δεν ήμασταν καλοί. Σε τέτοια παιχνίδια δεν αρκεί μόνο το μυαλό ή η ένταση, απαιτείται και επίπεδο ποδοσφαιρικό. Σε αυτό το κομμάτι δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Συνεπώς είμαστε ικανοποιημένοι με το 0-0. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Αν το ότι έμεινε πίσω στο β’ μέρος ήταν λόγω τακτικής ή λόγω της απόδοσης της Πάφου: «Ναι, μας έλειπε δημιουργικότητα, είχαμε κακό τεχνικό επίπεδο, χάσαμε πάσες. Ναι, η Πάφος αν και δεν είδα στατιστικά νομίζω είχε περισσότερη κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν κάτι που επιδιώξαμε αλλά όταν παίζεις με καλή ομάδα με καλούς παίκτες και δεν σου βγαίνει το παιχνίδι πρέπει να μείνεις στο δικό σου μισό και να αμυνθείς καλά. Τους δώσαμε κάποιες ευκαιρίες, πέραν αυτού αμυνθήκαμε καλά. Έχεις 11 παίκτες που πιέζουν, προσπαθούν. Η Πάφος είναι καλή ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Κακουλλή κι αν είναι σοβαρός: «Όταν δεις παίκτη να πέφτει στο έδαφος και να κρατάει ton μηρό δεν είναι καλό σημάδι. Φαίνεται πως θα μείνει για τέσσερις βδομάδες εκτός, ελπίζουμε να είναι λιγότερο, αν δεν γίνει το MRI δεν θα ξέρουμε με σιγουριά».

Για μεταγραφή: «Θα συναντηθούμε αύριο με τη διοίκηση, θα έχουμε άλλη μια μέρα και θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης. Χάσαμε τον Κακουλλή, ο Χούπερ είναι τραυματίας, ίσως γίνουν αλλαγές στις επόμενες 48 ώρες».

«Φυσικά ήμασταν πιο κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο άρα η ένταση ήταν χαμηλότερη. Αρχίσαμε με κάποιους παίκτες που δεν είχαν παίξει για λίγο καιρό, το επίπεδό τους ήταν λογικό να πέσει στο β’ μέρος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση