ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερέρα: «Δεν θέλω να κρίνω το τι γινόταν πριν»

Δηλώσεις από τον προπονητή της Ομόνοιας

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα, μετά το τέλος του ματς με τη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε. Μετά αφού είχαμε προηγηθεί δεν παίξαμε το ίδιο καλά, κάναμε όμως το 2-0. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τις καλές μας στιγμές και η Δόξα είχε κάποιες καλές στιγμές. Σίγουρα όλοι θέλουν να κερδίζουν με 5-0 αλλά αυτό δεν γίνετε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ερχόμαστε. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές και πρέπει να τις αυξήσουμε αυτές. Τρίτη σερί νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ, βελτιωνόμαστε και όσο βελτιωνόμαστε θα έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε».

«Δεν έχει να κάνει με το σχηματισμό διότι όποιο σύστημα και να διαλέξουμε οι αρχές μας παραμένουν οι ίδιες. Η βελτίωση δεν είναι λόγο του συστήματος. Βελτιωνόμαστε ως ομάδα, δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να είμαστε πιο επικίνδυνοι και επιθετικοί. Επίσης ένας από τους λόγους ενδεχομένως να είναι και η αυτοπεποίθηση».

«Είμαστε προπονητές όχι μάγοι. Δουλεύομε. Κάθε προπονητής χρειάζεται χρόνο το ίδιο και εμείς. Δεν θέλω να κρίνω το τι γινόταν πριν όμως προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε αλλά βελτιωνόμαστε».

Για τον Μπάρκερ και τον Χάμπο: «Είμαι χαρούμενος για τον Μπάρκερ. Τον βοηθά ο τρόπος που παίζουμε. Σήμερα σκόραρε και είχε ασίστ. Ο Χάμπος θα πάει στο νοσοκομείο, ίσως απόψε. Θα κάνει εξετάσεις στον αστράγαλο και ελπίζω να μην τον έχει σπάσει. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός μερικές εβδομάδες».

Για τον Σράντι: «Έχει καιρό να αγωνιστεί και πρέπει να έχουμε υπομονή. Όταν μπει με την ομάδα, θα είναι είναι πολύτιμος».

Για τον Μπέζους και για το αν θα γίνει κι άλλη μεταγραφή: «Όταν ένας παίκτης θέλει να φύγει για να παίζει περισσότερο, πρέπει να το σεβαστούμε. Δεν έχουμε κάτι να πούμε για την ώρα. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ μας. Αν υπάρξει αποχώρηση, τότε θα κάνουμε κίνηση. Είμαστε στην αρχή του μήνα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση