ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερέρα: «Δεν είμαστε μάγοι, θέλουμε χρόνο»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα.

Αναλυτικά: 

«Από νωρίς ελέγξαμε το παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, φτιάξαμε ευκαιρίες, ήρθε το πρώτο γκολ όμως μετά ρίξαμε λίγο την απόδοση μας. Πήραν περισσότερο μπάλα, ήταν στο δικό μας μισό και ο στόχος μας στο δέυτερο ημίχρονο θέλαμε να κάνουμε περισσότερα. Αυτό κάναμε και σκοράραμε άλλα τρία γκολ, δεν μας έκαναν ευκαιρία στα 90 λεπτά κάτι πολύ θετικό. Είναι ένα καλό βήμα. Θέλουμε να ξεκουραστούμε για μία μέρα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο μας παιχνίδι.

Τώρα έχουμε το ματς με τον Ακρίτα και μετά έχουμε δύο παιχνίδια με ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Θα είναι καλά τεστ για εμάς. Όμως αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα είναι το παιχνίδι με τον Ακρίτα μετά προπονήσεις και θα ακολουθήσουν τα επόμενα. Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία για το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει αστάθεια στους μεγάλους αγώνες, δεν είμαστε εκεί που θέλουμε, θέλουμε όμως χρονο, δεν είμαστε μάγοι.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε από που ερχόμαστε. Ένα μήνα προγηουμένως η ομάδα ήταν σε κακό ψυχολογικό επίπεδο. Κάνουμε προσπάθεια, και αν με ρωτάτε αν είμαστε εκεί που θέλουμε τώρα η απάντηση είναι όχι. Βλέπω βήματα προόδου όμως δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το κεφάλαιο της ενίσχυσης: «Είναι η δεύτερη δημοσιογραφική διάσκεψη που δεν με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για το παιχνίδι που μόλις τελείωσε. Με ρωτάτε για το προηγούμενο παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ και για τις μεταγραφές. Ασφαλώς θα απαντήσω ότι με ρωτάτε. ΌΜως μπράβο στους παίκτες για την απόδοση τους. Δεν θα μιλήσω για μεταγραφές, είναι θέμα που το χειριζόμαστε εσωτερικά. Προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο από τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας. Μπορούμε σίγουρα και καλύτερα. Όλες οι ομάδες κάνουν μεταγραφές και η Ομόνοια θα κάνει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση