ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

FCL: «Μεταφέραμε τους προβληματισμούς μας σε έντονο ύφος»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας ενημερώνουν ότι είχαν συνάντηση με τον Σταύρο Παπασταύρου ενώ προγραμματίστηκε συνάντηση και με τον πρόεδρο του σωματείου, Μάριο Αργυρίδη.

Η ανακοίνωση:

Αντιλαμβανόμενοι την ανησυχία που επικρατεί ανάμεσα στον κόσμο μας θέλουμε να ενημερώσουμε πως ήδη έχει ξεκινήσει δράση από πλευράς μας ούτως ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η συνεχόμενη κατηφόρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλους τους τομείς.

Έχουμε μπουχτίσει από την όλη κατάσταση και πλέον θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο όσοι θα σέβονται τον κόσμο της και θα την θέλουν βασίλισσα.

Ήδη, τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας όπου και μεταφέραμε τους προβληματισμούς μας σε έντονο ύφος. Επίσης, έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου όπου θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Θα απαιτήσουμε σύντομα λοιπόν να λάβουμε τις απαντήσεις που πρέπει και θα επανέλθουμε με πιο αναλυτική ανακοίνωση για τις επόμενες μας ενέργειες που θα φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ.

Υ.Γ: Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας στις κερκίδες, τραγουδάμε για την ιδέα με την οποία μεγαλώσαμε! Ραντεβού λοιπόν στις 19:00 στο ****.

- ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ -

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Φρανσίς Ουζόχο  δείχνει την ποιότητα του

Ομόνοια: Η σεζόν του Ουζόχο

Η ονειρική εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» , οι 17 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι 4 στην Ευρώπη και η ανακήρυξη του ως καλύτερου ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ