ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαμπιάνο: «Πολύ τυχερός που ήρθα στην Ομόνοια»

Δηλώσεις του τερματοφύλακα των «Πρασίνων»

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Δόξα, σε έναν αγώνα στον οποίο ο στόχος των «Πρασίνων» δεν είναι άλλος απ’ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στο πλαίσιο αυτό ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά κάναμε καλή δουλειά μέχρι τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς το Σάββατο. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όταν έχουμε κατά νου πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε, θα είναι πιο εύκολο για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο σε κάθε παιχνίδι. Βήμα–βήμα και νίκες. Ήμουν πολύ τυχερός που ήρθα στην Ομόνοια γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή και με δέχθηκε πολύ ωραία στις τάξεις της. Ο προπονητής και το προσωπικό με βοήθησαν πολύ και είμαι χαρούμενος που ήρθα και σιγά σιγά θα βοηθώ ακόμα περισσότερο. Φυσικά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Όταν πήρα την πρόταση για να έρθω, ήρθα αμέσως χωρίς να σκεφτώ κάτι αρνητικό επειδή είναι στην Κύπρο. Ήρθα για να βοηθήσω. Η οικογένειά μου επίσης είναι χαρούμενη εδώ. Οι οπαδοί με δέχθηκαν, με αγκάλιασαν και αυτό είναι πολύ ωραίο για εμένα. Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για να βοηθώ την ομάδα».

Για την Κύπρο και το κυπριακό πρωτάθλημα: «Ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός. Είναι πολύ εύκολο για εμένα εδώ να κάνω τη δουλειά μου. Όταν προσπαθώ να βρω κάτι που χρειάζομαι αρκετός κόσμος με αναγνωρίζει και με βοηθάει. Είναι εύκολο να κάνω καλή δουλειά υπό αυτές τις συνθήκες. Με εξέπληξε θετικά το επίπεδο του πρωταθλήματος. Είχα ρωτήσει φίλους μου που έπαιζαν εδώ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και παρακολουθώ και τους άλλους αγώνες. Είναι πολύ καλό τι επίπεδο και κάθε χρόνο βελτιώνεται ακόμα πιο πολύ».

Για τον ίδιο: «Δουλεύω πολύ κάθε μέρα στην προπόνηση και θέλω να συνεχίσω έτσι γιατί όταν πας στο παιχνίδι θα φανεί η δουλειά που κάνεις. Θέλω όποτε χρειαστεί να σώζω την ομάδα, όπως στο περασμένο παιχνίδι. Από τότε που ξεκίνησα να παίζω μικρός κάθε χρονιά είναι το ίδιο για εμένα. Συγκέντρωση και ψυχή στο γήπεδο για να βοηθώ την ομάδα. Στην Ομόνοια κάνω ακριβώς το ίδιο. Ήρθα εδώ για να βοηθώ σε κάθε αγώνα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X