ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φαβορί και του... χρόνου!

Η Ομόνοια θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν σε στέρεες βάσεις

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Η σεζόν 2020/21 έλαβε τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Ομόνοια, η οποία πέτυχε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσα σε πολύ λίγους μήνες.

Όλα αυτά τα πέτυχε διότι είναι ένα δουλεμένο σύνολο, το οποίο παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο, φέροντας την σφραγίδα του Χένινγκ Μπεργκ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Νορβηγός τεχνικός είναι ο ολικός αναμορφωτής αυτής της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο και όλοι οι Ομονοιάτες πίνουν «νερό στο όνομά» του όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Πολύ σύντομα, θα γίνουμε σοφότεροι, σχετικά με τις πρώτες κινήσεις προγραμματισμού, ενόψει της νέας σεζόν. Κάποιοι παίκτες θα έρθουν και κάποιοι άλλοι θα φύγουν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και έχουν σαν στόχο να οδηγήσουν την Ομόνοια σε... υψηλότερα μονοπάτια.

Συμπερασματικά, με όλα αυτά που ξέρουμε και βλέπουμε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως η Ομόνοια θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν ως το πρώτο φαβορί και για την κατάκτηση και του επόμενου πρωταθλήματος. Μπορεί να είναι λίγο πρόωρη η τοποθέτησή μας, όμως οι βάσεις του οικοδομήματος πλέον είναι στέρεες σε όλα τα επίπεδα. Πιο στέρεες και ανθεκτικές μάλλον δεν μπορούν να υπάρξουν...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση