ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαμπιάνο: Με το καλό να ορίσει στα πλέι οφ

Σε πορεία αποκατάστασης o Βραζιλιάνος κήπερ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Σε πορεία αποκατάστασης βρίσκεται ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Ο άτυχος Βραζιλιάνος κήπερ που τραυματίστηκε στο ματς με αντίπαλο τον Ερμή( 0-5) στο κύπελλο στις 15.Ιανουαριου .

Η επίσημη ενημέρωση της Ομόνοιας για τον ποδοσφαιριστή έγινε στις 19 Ιανουαρίου: «Το ιατρικό μας επιτελείο αφού αξιολόγησε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Φαμπιάνο στην Κύπρο, διέγνωσε πως ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από θλάση τετρακεφάλου. Σύμφωνα με τη διάγνωση, απαιτείται περίοδος πέραν του ενός μηνός για αποκατάσταση του προβλήματος.

Το ημερολόγιο δείχνει 13 Φεβρουάριου και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Πορτογαλία διανύων το στάδιο της αποκατάστασης.

Ωστόσο, μετά από επιθυμία του Φαμπιάνο και τη σύμφωνο γνώμη του ιατρικού μας επιτελείου, ο ποδοσφαιριστής μετέβη στην Πορτογαλία για να λάβει και δεύτερη διάγνωση αναφορικά με τον τραυματισμό του.

Με την επιστροφή του Φαμπιάνο στην Κύπρο θα αξιολογηθούν οι διαγνώσεις και θα ενημερώσουμε για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και την περίοδο απουσίας του από την αγωνιστική δράση.»

Το ημερολόγιο δείχνει 13 Φεβρουάριου και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Πορτογαλία διανύων το στάδιο της αποκατάστασης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας τα της αποκατάστασης βαίνουν μεν καλώς, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να τεθεί σε αγωνιστική δράση πριν την έναρξη των πλει οφς.

Σίγουρα δεν αγωνίζεται στα ματς με ΑΕΛ ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου. Υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα πρώτα ματς των πλει οφς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X