ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

«Έπρεπε να αποβληθεί ο Αντάμοβιτς για βίαιη συμπεριφορά»

Σχολιασμός επίμαχων φάσεων από τον Χριστάκη Σκαπούλλη στο Δόξα - Ομόνοια

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χριστάκης Σκαπούλλης, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις από το Δόξα - Ομόνοια (2-1) στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ, τόνισε ότι στη φάση με τον Μιξ Ντισκέρουντ και τον Μάρκο Αντάμοβιτς, έπρεπε να αποβληθεί ο Σέρβος για βίαιη και αντιαθλητική συμπεριφορά.

Για τη φάση του 16’ που ο Μαρίνος Τζιωνής έπεσε στην περιοχή και συγκαταλέχθηκε στις αμφισβητούμενες, είπε: «Εύκολη φάση να μην χάνουμε τον καιρό μας. Το είπα πολλές φορές στον Τζιωνή να μην πέφτει εύκολα στο έδαφος».

Για τη φάση όπου ο Γιαν Λέτσιακς υπέπεσε σε παράβαση-πέναλτι στο 47’: «Ο παίκτης της Ομόνοιας (σ.σ. Λέτσιακς) χάνει την μπάλα και έρχεται σε επαφή με τον αντίπαλο. Πολλές φορές έχω πει ότι όταν ένας παίκτης είναι μπροστά στην περιοχή δεν πρέπει να τον αγγίζεις. Υπάρχει παράβαση και με το πόδι και πάνω. Σωστά καταλογίστηκε το πέναλτι».

Για τις… αψιμαχίες που προέκυψαν έπειτα από το σκληρό φάουλ του Αντάμοβιτς στον Μιξ σχολίασε σε έντονο ύφος: «Αντιαθλητική συμπεριφορά. Έπιασε τον παίκτη και τον έριξε στο έδαφος. Είναι βίαιη συμπεριφορά. Έπρεπε να τιμωρηθεί ο Αντάμοβιτς με κόκκινη κάρτα και ο Ντίσκερουντ με κίτρινη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση