ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παρών στην προετοιμασία και νέο συμβόλαιο... στο νέο Τσιμίκα»!

Τι αναφέρουν για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας στην Ελλάδα

Απόλυτη ικανοποίηση απ’ τον δανεισμό του Φώτη Κίτσου στην Ομόνοια υπάρχει στον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν πολύ στην προοπτική του νεαρού αμυντικού. Ενδεικτικό ότι σύμφωνα με το «Sportdog» θα δώσει κανονικά το παρών του στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», προσφέροντας του παράλληλα νέο συμβόλαιο! 

Αναλυτικά:

Η επόμενη κίνηση αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς η επιστροφή του Φώτση Κίτσου από την Ομόνοια θα πρέπει να θεωρείται μόνιμη. Ο νεαρός μπακ γυρίζει μετά από μία γεμάτη σεζόν στην ομάδα της Λευκωσίας βάζοντας στο παλμαρέ του και το Κύπελλο της χώρας. Κατά την παραμονή του στην ομάδα της Κύπρου κατέγραψε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη πάντως, καθώς στο Λιμάνι τον πιστεύουν πάρα πολύ και αρκετοί εκτιμούν πως έχουν βρει τον… επόμενο Τσιμίκα και είναι πολύ πιθανό να κληθεί άμεσα για νέο συμβόλαιο, καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ο Κίτσος έπαιξε φέτος ως αριστερό και δεξί μπακ, ενώ υπήρχαν παιχνίδια που βοήθησε λόγω της ποιότητάς του κι ως εξτρέμ.

Επίσης, πρέπει να τονίσουμε πως η παραμονή του στου Ρέντη για την προετοιμασία είναι το πρώτο βήμα για τη νέα σεζόν και δεν είναι… δεδομένη για όλους τους δανεικούς. Στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει φέτος να μην δώσουν «δεύτερες ευκαιρίες» και πάρα πολλοί θα κοπούν από το ρόστερ χωρίς καν να τους δει ο νέος προπονητής.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση