ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ενοχλεί τον Σαρφό με αθέμιτα μέσα η Ομόνοια»

Προεδρική αναφορά για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Μαυρομάτης μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ισχυρίζεται ότι συγκεκριμένη ομάδα ενοχλεί τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό με αθέμιτα μέσα.

Στην ανάρτησή του δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στην Ομόνοια, ωστόσο το κάνει μετά από σχόλιο κάποιου φίλου του, παράλληλα με αναφορά στον Κίκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Έτσι για να τελειώνουμε να σας ενημερώσω ότι ο Σαρφό έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, έχει σοβαρό μάνατζερ που έχει μακροχρόνιο πλάνο για αυτόν και είναι σε πλήρη συνεργασία με τη διοίκησή μας. Επιπλέον, θα σας ενημερώσω ότι συγκεκριμένη ομάδα, με αθέμιτα μέσα ενοχλεί τον παίκτη, ο οποίος με τη σειρά του μας ενημερώνει για όλα, αφού γνωρίζει ότι έχει συμβόλαιο και σκοπός του είναι στο μέλλον να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού».

Αφότου κατονόμασε την Ομόνοια έπειτα από σχόλιο, παρομοίασε την υπόθεση με αυτήν του Κίκο: «Με τη διαφορά ότι ο Κίκο δεν είχε σοβαρό μάνατζερ και δεν έχει σκοπό να ανέλθει αγωνιστικά στο μέλλον και να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση