ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ενας φίλος από τα παλιά (Ομόνοια)

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο κύριος στα αριστερά σας λέει τίποτα; Αν προσέξετε λίγο καλύτερα,κάποιοι από σας θα πρέπει να διαπιστώσουν ότι ο εν λόγω κύριος έχει θητεύσει ως προπονητής στη δημοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου. Είναι ο Ολλανδός Χενκ Χάουαρντ που άφησε τη σφραγίδα του στην Ομόνοια κερδίζοντας πρωτάθλημα  (2001) και κύπελλο (2005).

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πρωτάθλημα το πήρε η Ομόνοια εφαρμόζοντας ζώνη στην άμυνα,  τη στιγμή που μέχρι τότε στην Κύπρο αυτό το πράγμα  οι λοιποί   προπονητές το  ήξεραν μόνο θεωρητικά. Είναι γιαυτό που λέμε ότι ο Ολλανδός κόουτς άφησε σφραγίδα. Ο 74χρονος σήμερα προπονητής, συνταξιούχος ών ζει στο Βέλγιο. Εκεί τον επισκέφθηκε ο φίλος του και φίλος της Ομόνοιας Κώστας Κασάπης (δεξιά στη φωτο).

Αυτό έγινε την περασμένη βδομάδα με τους δυο φίλους να περνούν μαζί τη  βδομάδα με το Χάουαρτ να φιλοξενεί τον Κώστα μετά συζύγου στο σπίτι του στο Μπρυζ. Θυμήθηκαν και τα παλιά με το Χενκ Χάουαρτ -που αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς της Ομόνοιας-  να νοιώθει στεναχωρημένος με την Ομόνοια του παρόντος. Δεν χρειαζόταν πάντως και εκτεταμένη  ενημέρωση γιατί παρακολουθεί την Ομόνοια. Και από το διαδύκτιο-όσο του το επιτρέπουν τα Ελληνικά του- αλλά και τηλεφωνικώς από φίλους στο νησί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X