ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Ντρίτα

Με Λίνφιλντ στον 1ο προκριματικό η Λέγκια

Σάββας Λαζανιάς

Τον αποκλεισμό της Ντρίτα Κοσόβου από το Τσάμπιονς Λιγκ αποφάσισε το εφετείο της UEFA. Έτσι, η Λίνφιλντ προκρίνεται στον 1ο προκριματικό γύρο χωρίς αγώνα όπου θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος της Ομόνοιας στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον οι «πράσινοι» περάσουν από την Αραράτ.

Η ανακοίνωση της UEFA:

Επειδή ολόκληρη η ομάδα της KF Drita (KOS) τέθηκε σε καραντίνα αφού ένας δεύτερος παίκτης αυτής της ομάδας είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19, ο προκριματικός γύρος του UEFA Champions League μεταξύ KF Drita και Linfield FC (NIR) – που ήταν προγραμματισμένος για 11 Αυγούστου στις 18:00 CET στο Nyon της Ελβετίας - δεν ήτα δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Το ζήτημα υποβλήθηκε στο πειθαρχικό όργανο της UEFA, προκειμένου να ληφθεί απόφαση σύμφωνα με το παράρτημα Ι των κανονισμών του Champions League 2020/21 της UEFA. Βάσει του άρθρου 30 παράγραφος 4 των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA και δεδομένης της επείγουσας κατάστασης του θέματος, ο πρόεδρος του οργάνου ελέγχου, δεοντολογίας και πειθαρχίας παρέπεμψε την υπόθεση στο όργανο προσφυγών.

Ο πρόεδρος του οργάνου προσφυγών της UEFA έλαβε σήμερα την ακόλουθη απόφαση:

«Να κηρύξει τον προκαταρκτικό αγώνα του UEFA Champions League 2020/21 μεταξύ της KF Drita και της Linfield FC, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου 2020, ότι παραιτήθηκε η KF Drita και ως εκ τούτου θεωρείται ότι έχει χάσει τον αγώνα με 3-0 σύμφωνα με το Παράρτημα I.2.1 των Κανονισμών του UEFA Champions League (σεζόν 2020/21).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X