ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωφρόνης: «Είχαμε συγκρουστεί με τον Γιάνσον»

Mίλησε για τη σχέση που είχε με τον Σουηδό κι όχι μόνο… ο Κύπριος προπονητής

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision, «Goal N Roll», είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Οι κυριότερες του τοποθετήσεις:

Αρχικό σχόλιο: «Μου αρέσει η δουλειά μου, είναι δύσκολη. Αυτή την στιγμή χρειάζεται ξεκούραση για την επόμενη δουλειά. Υπήρχαν ομάδες με τις οποίες συζητήσαμε αλλά τίποτα. Από Κύπρο το ενδιαφέρον, δεν υπάρχει κάτι για την ώρα. Δουλεύεις στο θέμα ψυχολογία αυτή την στιγμή, αν αναλάβω κάποια ομάδα.

Για Αναστασίου: «Να καλωσορίσουμε τον Αναστασίου στην Κύπρο. Οι παίκτες της Ομόνοιας αγωνίστηκαν στις θέσεις τους και πήραν μια σημαντική νίκη, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι σημαντικό, να κάνεις τα βασικά για να πάρεις βαθμούς. Όταν αναλάβαμε την Ομόνοια δεν αλλάξαμε πολλά όμως δουλέψαμε σαν σύνολο. Σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη. Χρειάζεται και τον κόσμο της η Ομόνοια, είναι σημαντικό. Να μην κατηγορηθώ, έγινε αυτό όταν μίλησα ξανά για τον κόσμο. Πέρσι ερχόταν περισσότερος κόσμος, φέτος όχι τόσο αλλά κάναμε καλή πορεία και αυτό οφείλεται και στο κόσμο. Όλες οι ομάδες διεκδικούν πράγματα, τίτλο, Ευρώπη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Από το ελληνικό πρωτάθλημα μπορείς να φέρεις ποδοσφαιριστές και να σου κάνουν άμεσα την διαφορά. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βαλμπουενά».

Για τις μεταγραφές της Ομόνοιας: «Στην Ομόνοια προτάθηκαν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές φέτος. Για διάφορους λόγους δεν καταφέραμε να τους πάρουμε. Βέβαια όσους πήραμε ήταν μέσα στις επιλογές που θέλαμε 1η, 2η, 3η ήταν όμως μέσα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που θέλαμε επαναλαμβάνω δεν ήρθαν για διάφορους λόγους».

Για τις σχέσεις του με τον Γιάνσον: «Δεν μπορώ να αλλάξω τον χαρακτήρα μου. Ο Πρόεδρος τα είπε όπως είναι τα πράγματα για τις σχέσεις μου με τον Γέπσερ. Ο Γιάνσον δεν προσπαθούσε να συμβιβαστεί για το καλό της ομάδας. Είχαμε συγκρουστεί με τον Γιάνσον, ότι είχα να του πω, του τα είπα. Ξέραμε ότι ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος και ξέραμε ότι θα φύγουν σημαντικοί παίκτες. Η ομάδα έχει ένα δυνατό σκάουτινγκ. Η προσπάθεια έγινε από τους γύρω όμως καθυστερούσαμε πάρα πολύ.

Αυτή την στιγμή χαμένη είναι η Ομόνοια. Παπασταύρου και Γρηγόρη προσφέρουν μια υγιή κατάσταση στην ομάδα. Δεν θέλω να πω πως ο Γιάνσον δεν έκανε την δουλειά του. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κάποιοι έρχονται στην Κύπρο και νομίζουν ότι είναι πρωτάθλημα δεύτερης μοίρας και το υποτιμούν. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Γιάνσον. Θέλαμε να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές για να ανταγωνιστούμε την Πάφο και τον Άρη που έχουν ανεβάσει επίπεδο το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Για διάφορους λόγους κάποια πράγματα δεν έγιναν».

Για τις σχέσεις του με τον Σταύρο Παπασταύρου: «Οι σχέσεις μου με τον κύριο Παπασταύρου είναι πάρα πολύ καλές. Δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον πρόεδρο. Πολλές φορές συζητούσαμε για όλα τα θέματα της ομάδας. Είναι σημαντικό να βρίσκεται πιο συχνά στην Κύπρο ο κύριος Παπασταύρου, καθώς θα βλέπει από πρώτο μάτι τι συμβαίνει στην ομάδα.

Για τον Λοίζου: «Ο Λοϊζος ήθελε πολύ να πάει στο εξωτερικό. Αυτή την στιγμή έχει την ευκαιρία. Η Ομόνοιατου την έδωσε. Και μακάρι να τα καταφέρει γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Να εκπληρώσει τα όνειρα του».

Για τον Στεπίνσκι: «Ήταν μια επιλογή που θέλαμε πολύ την ομάδα. Ο Γιάνσον είχε αναλάβει τις συζητήσεις, κάτι που δεν κάνω ποτέ. Είχα πει και στον πρόεδρο ότι είναι πολύ καλή επιλογή, αφού μπορεί να βοηθήσει άμεσα».

Για την ανάρτηση του Ζαχαριάδη: «Δεν μπορεί να κάνει ένας προπονητής κλίκες μέσα στην ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι είχαμε κάποια θέματα, αλλά προσπαθούσε να τα κρατάμε μακριά από τους ποδοσφαιριστές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση