ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

ΔΣ προς Μπεργκ: «Εσένα περιμένουμε»…

Η διοίκηση της Ομόνοιας έστειλε σαφές μήνυμα στον κόουτς για την ενίσχυση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Η διοίκηση αναμένει από την τεχνική ηγεσία να καταθέσει τις προτάσεις της για ποδοσφαιριστές που κρίνει ότι είναι κατάλληλοι για να ενταχθούν στο ρόστερ. Η διοίκηση αναμένει. Δεν είναι ο πρόεδρος που θα αποφασίσει την ποσότητα και τις θέσεις. Αναμένουμε τις προτάσεις για το ποιους παίκτες κρίνει ότι πρέπει να ενταχθούν. Είναι θέμα που χειρίζεται η τεχνική ηγεσία».

Για το μπάτζετ: «Είναι γνωστά τα επίπεδα. Δεν έχει σταματήσει κάποια μεταγραφή για οικονομικούς λόγους ούτε μπήκαν αυστηρά όρια για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Άρα το ξαναλέω, αναμένουμε τις προτάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Γνωρίζει το μπάτζετ η ομάδα προγραμματισμού. Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει».

Η διοίκηση παρά τα όσα λέγονται από διάφορους –καλοθελητές και μη- δηλώνει παρούσα και πανέτοιμη να συνδράμει οικονομικά

Έτσι τοποθετήθηκε ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, σχετικά με το κεφάλαιο ενίσχυση της ομάδας. Αυτή ήταν η κυριότερη πτυχή στη χθεσινή σημαντική όπως αποδείχθηκε και στην πράξη τηλεοπτική παρουσία του εκπρόσωπου της Ομόνοιας στην εκμπομπη Total Green. Μια παρουσία, εκ των γεγονότων επιβαλλόμενη, αφού η αντίδραση του κόσμου είναι σφοδρή -και δικαιολογημένη- και κυρίως χωρίς τις γενικολογίες και τα κολοκυνθίσματα που συνήθως διακρίνουν τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων Τύπου.

Η διοίκηση παρά τα όσα λέγονται από διάφορους -καλοθελητές και μη- δηλώνει παρούσα και πανέτοιμη να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Ούσα μάλιστα και πιο συγκεκριμένη: «Δεν υπάρχουν αυστηρά όρια. Αν χρειαστεί υπέρβαση, θα γίνει». Άρα «αν υπάρξει κάτι που θεωρείτε έντονα ότι μπορεί να κάνει την ουσιαστική διαφορά προχωρήστε».

Παράλληλα δηλώνεται ότι η διοίκηση αξιολογεί τον κάθε εργοδοτούμενο. Αυτό το έχει πει και άλλες φορές η διοίκηση και έχει φανεί συνεπής. Όπως έχει φανεί συνεπής σε όλα της μέχρι τώρα. Επίσης ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε ειδικά στη στάση και το ενδιαφέρον του Σταύρου Παπασταύρου και είπε μεταξύ άλλων ότι «ποτέ δεν μας έδωσε την εντύπωση ότι έστω και στο ελάχιστο παραμέρισε τα καθήκοντα του στην Ομόνοια».

Η διοίκηση με τα λεχθέντα αφαίρεσε όλη την ευθύνη της μη εισέτι πραγματοποίησης μετεγγραφών από πάνω της και την μετέφερε στους ώμους του Χένιγκ Μπεργκ που παρά το ότι ο μήνας έχει φθάσει στη 18η μέρα δεν έχει ακόμη προτείνει ποδοσφαιριστή η ποδοσφαιριστές στη διοίκηση που κατά τη γνώμη του είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Η δεν έχει αποφασίσει, ή περιμένει κάτι συγκεκριμένο που καθυστερεί τα πράγματα. Η ουσία είναι ότι η μπάλα είναι στο Νορβηγό.

Προς τον οποίο εστάλη όμως –για όσους είναι λιγάκι πιο παρατηρητικοί- γενικότερο μήνυμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση