ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Υπάρχει προσυμφωνία με τεχνικό διευθυντή»

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας

Δείτε τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια για να έρθει η ανατροπή. Γνωρίζαμε πως όπως έχουνε εξελιχθεί τα πράγματα έπρεπε σήμερα να κερδίσουμε. Πάλι εξαρτώμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων όμως με νίκη θα ήταν περισσότερες οι πιθανότητες. Αν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε έιναι τηυν προσπάθεια μέχρι το τέλος. Από κει και πέρα θα περιμένουμε να δούμε σε ποια θέση θα είμαστε με το τέλος της κανονικής διάρκειας».

Για την εξάδα και την Ευρώπη: «Μαθηματικά οι πιθανότητες υπάρχουν. Όμως θα πρέπει να κάνουμε περισσότερες νίκες από τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς, έιναι εξαιρετικά δύσκολο άρα θα πηγαίνουμε για νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει η ομάδα να διατηρηθεί σε μία καλή κατάσταση για τα ημιτελικά».

Για τον κόσμο και τον στόχο του κυπέλλου: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος πικράθηκε φέτος. Η χρονιά δεν εξελίχθηκε καθόλου όπως έπρεπε να εξελιχθεί και όπως θέλαμε. Δεν πήραμε την ομαδα ένα βήμα πιο πάνω. Γίνεται η παραδοχή όμως έχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Αν έρθει ο τίτλος θα είναι ότι καλύτερο όμως το πλάνο της διοίκησης δεν αλλάζει. Με την πρόσλψη του τεχνικού διευθυντή θα αρχίσει να υλοποιείται το πλάνο. Υπάρχει προσυμφωνία με τον εκλεκτό και πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες εκκρεμότητες δικές του μέχρι να έρθει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση