ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Υπάρχει εξέλιξη στα μεταγραφικά - Θέλουμε το Μακάρειο»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Ομόνοιας

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Πολύ δυνατό φιλικό, ένα καλό τεστ για την ετοιμότητά μας. Δώσαμε δυνατά φιλικά, ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία σε όλες τις γραμμές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Για την αύξηση των ξένων: «Διαφωνούμε με την αύξηση των ξένων από 15 σε 17 για δύο λόγους. Μία τέτοια εξέλιξη θα είναι ταφόπλακα για την Εθνική μας, θα την πλήξει ανεπανόρθωτα και θα είναι ηχηρό χαστούκι για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Εμείς επενδύουμε στις ακαδημίες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όμως θα είναι δύο θέσεις χαμένες για Κύπριους. Ο δεύτερος λόγος είναι η προκήρυξη. Όταν κλείσει, δεν γίνεται ξαφνικά να την αλλάζουμε. Δεν είμαστε σοβαροί όταν προβαίνουμε σε τέτοιες ενέργειες».

Για τον προγραμματισμό: «Το πλάνο μας παραμένει ως έχει. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με τέσσερεις παίκτες. Έναν επιθετικό, έναν μεσοεπιθετικό, έναν box to box κι έναν αριστερό μπακ. Με την απρόσμενη εξέλιξη που πήρε το θέμα του Λαμκέλ Ζε, είναι αλήθεια ότι χάσαμε χρόνο. Υπάρχει μία εξέλιξη, αλλά δεν θα πω κάτι το περισσότερο. Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Για το Μακάρειο: «Δεν κρύβουμε την ενόχληση μας που ο ΚΟΑ χειρίστηκε αυτές τις δύο υποθέσεις. Είμαστε υπέρ να δοθεί το γήπεδο στην Πάφος FC, είναι πολύ θετικό να γίνονται επενδύσεις. Εμείς τύχαμε εντελώς διαφορετικής αντιμετώπισης από τον ίδιο οργανισμό. Κάναμε πρόταση στον ΚΟΑ να μας παραχωρηθεί με τον ίδιο τρόπο το Μακάρειο για να δημιουργηθεί ένα γήπεδο στολίδι και θα το χρησιμοποιούσαν και προσφυγικές ομάδες. Η διαφορετική αντιμετώπιση μας έχει ενοχλήσει. Η πρόταση μας για το Μακάρειο εξακολουθεί να ισχύει. Θέλουμε το Μακάρειο για να δημιουργήσουμε ένα γήπεδο-στολίδι, με την ίδια λογική που κάναμε την πρότασή μας το 2019. Να αναλάβουμε το κόστος και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε από τις χορηγίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση