ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Χωρίς άμυνα, δεν πρωταγωνιστείς»

Σχολίασε και το κομμάτι των μεταγραφών

Για πολλά και διάφορα μίλησε στην primetel ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου και στάθηκε στην άμυνα της ομάδας, τον Φαμπιάνο και όλα τα τρέχοντα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «H νίκη είναι πολύ σημαντική, μας δίνει πλεονέκτημα και θέλουμε να εδραιωνόμαστε σιγά σιγά στα ψηλά. Φαινόταν πως ήταν το πιο ήσυχό μας παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες για το 3-0 αλλά μας κράτησε ο Φαμπιάνο με δυο αποκρούσεις.

Για το Φαμπιάνο: «Είναι μια πολύ καλή επιλογή για μας. Ο τερματοφύλακας σε μια ομάδα όπως την Ομόνοια θα χρειαστεί σε 2-3 περιπτώσεις και δεν είναι εύκολο. Ο Φαμπιάνο δείχνει να το έχει γιατί το έχει ξανακάνει. Ευχαριστούμε και τον κόσμο, 6500 εισιτήρια σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ντέρμπι είναι ικανοποιητική προσέλευση. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος που τα παιχνίδια θα είναι κρίσιμα θα αυξάνεται πιστεύουμε».

Για την άμυνα: «Το Καλοκαίρι ξέραμε πως αν θέλαμε να πρωταγωνιστήσουμε έπρεπε να είμαστε σταθεροί πίσω να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ. Ευτυχώς οι επιλογές βρήκαν. Πρέπει να νιώθεις ασφάλεια πίσω για να μπορείς να πρωταγωνιστήσεις. Όπως είπε κι ο προπονητής, πρέπει να γίνουμε πιο παραγωγικοί. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο. Είναι και θέμα συγκέντρωσης».

Για την πορεία της ομάδας: «Περιμέναμε πως θα έχουμε δυνατή ομάδα, το βλέπαμε από την προετοιμασία. Έγιναν καλές επιλογές ποδοσφαιριστών και ένας προπονητής που έκανε πρωταθλητισμό και ως παίκτης και ως προπονητής. Ξέραμε πως το ξεκίνημα θα ήταν δύσκολο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι. Σίγουρα ο κόσμος έχει απαιτήσεις αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε νέα ομάδα. Είμαστε στους στόχους μας και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Σε γενικές γραμμές, αν και θέλουμε δουλειά, είμαστε καλά».

Για μεταγραφές: «Δε θέλουμε να πούμε κάτι για την ενίσχυση που θα γίνει τώρα. Θα το κρατήσουμε εσωτερικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X