ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Τους είχαμε κλεισμένους στην περιοχή/άκυρα τα δυο γκολ»

Θα εξεταστεί σοβαρά το κεφάλαιο διαιτησία

Το κεφάλαιο διαιτησία ήταν αυτό που απασχόλησε τις δηλώσεις από πλευράς του εκπροσώπου τύπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου, καθώς αναφέρθηκε στα δυο πέναλτι και το γκολ του Απόλλωνα το δεύτερο που ζήτησαν φάουλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ήταν φανερό πως ξεπεράσαμε τα αρχικά λεπτά πίεσης του Απόλλωνα και σιγά σιγά επιβαλλόμασταν. Έβγαζε η ομάδα τα στοιχεία που τη συνοδεύουν στο γήπεδο. Είχαμε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Προηγήθηκε ο Απόλλωνας με πέναλτι που δεν ήταν. Η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και είχαμε τον Απόλλωνα στο μισό γήπεδο. Τον κλείσαμε στην περιοχή του και φτιάχναμε φάσεις. Το δεύτερο γκολ ήταν φάουλ στον Φαμπιάνο που δεν δόθηκε κι έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Το κεφάλαιο διαιτησία θα μας απασχολήσει έντονα και θα επανέλθουμε».

Για το αν τους άφησε ευχαριστημένους η εμφάνιση: «Άμα χάσαμε δε γίνεται να είμαστε ευχαριστημένοι. Καταγράψαμε τα γεγονότα όπως έγιναν και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα και στο τέλος το Ομόνοια που φώναξαν δυνατά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X