ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Θέλουμε να δούμε ξανά κάποιες φάσεις»

Κοιτάζουν μπροστά αν και απογοητεύτηκαν

Δεν εξέφρασαν άποψη για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ στην Ομόνοια, καθώς όπως ανέφεραν δεν είχαν μόνιτορ για να τις δουν σε επανάληψη τις φάσεις.

Όμως, τονίστηκε από τον Ανδρέα Δημητρίου πως το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί την ομάδα του καθώς ήθελε πολύ να κερδίσει.

Για τον αγώνα: «Είναι ένα αποτέλεσμα που δε μας ικανοποιεί. Θέλαμε να κερδίσουμε. Θεωρούμε πως μέχρι το 70’ ήταν ισορροπημένο. Δεν επιβλήθηκε καμιά ομάδα. Δεν βγάλαμε το αγωνιστικό μας προφίλ στο γήπεδο. Στα τελευταία 20 λεπτά κυριαρχήσαμε, θυμίσαμε την ομάδα που δείξαμε φέτος. Φτιάξαμε 2-3 ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Δε φύγαμε με το διπλό από μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να δούμε μπροστά και τον αγώνα με την Ένωση, αντίπαλο φορμαρισμένος. Για τη διαιτησία δεν είχαμε μόνιτορ, θα πρέπει να δούμε ξανά τις φάσεις για να έχουμε άποψη».

Για τις σερί απώλειες: «Με τον Εθνικό ήταν οδυνηρό το αποτέλεσμα, απρόσμενο. Σήμερα παίζαμε ντέρμπι, θέλαμε τη νίκη αλλά μείναμε στην ισοπαλία. Οι μεγάλες ξεχωρίζουν γιατί μπορούν να διαχειριστούν τέτοια αποτελέσματα. Η ομάδα διανύει μια σεζόν που ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν και είμαστε σε ένα επίπεδο καλό. Ο πήχης όμως είναι ψηλά και πρέπει να επανέλθουμε από το επόμενο παιχνίδι.

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν συγκλονιστικός στις κερκίδες. Τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε κι ένα επαναληπτικό την Τετάρτη που πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μη βάλουμε δύσκολα στους εαυτούς μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

<