ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Κάποια λάθη επηρέασαν τον αγώνα αλλά…»

Στη σωστή βάση η κουβέντα για τη διαιτησία

Εκφράστηκαν κάποια παράπονα από πλευράς Ομόνοιας για τη διαιτησία Φελλά στον αγώνα με τον Εθνικό, όμως τέθηκαν στη σωστή τους βάση καθώς πρώτα έφταιξε η αδυναμία της ίδιας της ομάδας να καθαρίσει το παιχνίδι.

Ο Ανδρέας Δημητρίου, μέσα από όσα είπε στην Primetel, κάλεσε τον κόσμο να μείνει δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ήταν αναμφίβολα μια ψυχρολουσία για την ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάμε στην πρώτη θέση. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Σηκώνει συζήτηση το παιχνίδι. Φτιάξαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε όπως και στο δεύτερο. Μας έλειπε η ευκαιρία για να διαχειριστούμε το παιχνίδι σωστά. Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της. Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και να βελτιωθούμε. Να νιώσουμε πως ακόμα και όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα συνεχίζουμε πιο δυνατοί γιατί έχουμε τις δυνατότητες. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας σαν ομονοιάτικη οικογένεια.

Για διαιτησία: «Θα διαπιστώσουμε πως έγιναν αρκετά λάθη που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Επαναλαμβάνω, εμείς μένουμε στο δικό μας κομμάτι και θα συνεχίσουμε τη διαδικασία ανάπτυξης που έχει και ήττες μέσα. Ακόμα και ψυχρολουσίας όπως τη σημερινή. Κανείς μας δεν είχε αυτό το αποτέλεσμα στο μυαλό του αλλά μπορεί να σου συμβεί».

Για το ζήτημα διαχείρισης της πίεσης: «Αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα. Η ανάλυση του προπονητή του Εθνικού κρύβει μια αλήθεια πως ο αγώνας για μας ξεκίνησε από χθες. Μετά τα ευνοικά αποτελέσματα. Όμως πρέπει να μάθουμε και μέσα από τέτοια αποτελέσματα. Η ομάδα είναι δυνατή και σύντομα θα επανέλθουμε στα γνωστά μας επίπεδα».

Για Τζόρντι: «Θα χρειαστεί 1-2 μέρες για να δούμε το μέγεθος της ζημιάς».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε, σχεδόν 8000. Σε θερμοκρασία μηδέν βαθμών. Δυστυχώς έφυγαν πικραμένοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X