ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου για Ουζόχο, Μπρούνο, τεχνικό διευθυντή και μεταγραφές

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας

Η Ομόνοια πήρε την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ την περασμένη Δευτέρα και συνεχίζει την προσπάθεια της για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

«Είναι γεγονός ότι η ομάδα σημειώνει πρόοδο τόσο βαθμολογικά όσο και στην αγωνιστική της παρουσία. Η βελτίωση που παρατηρείται στο γήπεδο αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Τόσο ο προπονητής όσο και η ομάδα έχουμε πει ότι βρισκόμαστε μακριά ακόμα από εκεί που θέλουμε να είμαστε. Έχουμε μπροστά μας ένα βουνό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας παιχνίδι με παιχνίδι. Όσο και αν είναι σκληρό για την ομάδα εμείς βάλαμε τον αυτό μας σε αυτή τη θέση . Αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε περιθώρια απώλειας. Είχαμε χάσει αρκετούς βαθμούς στην αρχή της σεζόν και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Κακό θα μας κάνει να πάρουμε μια υπολογιστική και να μετρούμε τους βαθμούς. Όλες μας οι προσπάθειες στρέφονται πάντα στο επόμενο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας. Για εμάς πλέον όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Είδαμε απέναντι στην ΑΕΚ την παρουσία μας. Δικαιούμασταν έναν βαθμό. Πλέον είμαστε σε ένα σημείο που είναι χρυσάφι ο κάθε βαθμός, η κάθε νίκη. Δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε αγώνες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι τρεις εκτός. Ο Παπουλής και ο Χάμπος προπονούνται ατομικά. Θα δούμε αν θα προλάβουν με την Πάφο. Ο Ζαχαρίου είναι στο Βέλγιο στο πλαίσιο της αποκατάστασης του ακολουθεί. Διψάει να ξανά παίξει ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα. Όσον αφορά τον Σράντι, κάνει προσπάθεια να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Όπως είπε και ο προπονητής είμαστε προσεχτικοί μαζί του για να μπει στο γήπεδο την κατάλληλη στιγμή».

Για το ότι το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι κεκλεισμένων: «Πάντοτε όταν η Ομόνοια αγωνίζεται χωρίς τον κόσμο της είναι ένα αρνητικό δεδομένο. Από την άλλη ούτε η Νέα Σαλαμίνα θα έχει τον κόσμο της, Είναι άσχημο να αγωνιζόμαστε με άδειες κερκίδες».

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Η όλη διαδικασία είναι σε προχωρημένο στάδιο. Όταν θα υπάρχει οριστική κατάληξη θα ενημερώσουμε. Όταν γνωστοποιήσαμε την απόφαση για τεχνικό διευθυντή είπαμε ότι θα πάρει χρόνο. Η επιδίωξη μας είναι να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η διαδικασία».

Για την άφιξη Παπασταύρου: «Ο πρόεδρος είναι αλήθεια ότι θα είναι στην Κύπρο τέλος του μήνα. Αν συνεπέσει η ανακοίνωση τεχνικού διευθυντή με την άφιξη του προέδρου δεν το γνωρίζω. Η διαδικασία είναι προχωρημένη. Θα προβούμε σε ανακοίνωση με την οριστική εξέλιξη. Δεν θα γίνουν περαιτέρω αλλαγές».

Για την ενίσχυση: «Σε δημόσιες τοποθετήσεις τους ο προπονητής και ο Σίμος Ταραπουλούζης είπαν ότι σε περίπτωση αποχώρησης θα γίνεται αντικατάσταση. Έφυγε ο Μάταβζ ήρθε ο Σράντι. Αν υπάρξει άλλη αποχώρηση θα γίνει και άλλη μεταγραφή. Αυτά είναι τα δεδομένα. Η ομάδα είναι έτοιμη να δράσει αναλόγως αν υπάρχει η ανάγκη. Σε αυτή τη μεταγραφική θα γίνεται αντικατάσταση. Αν υπάρξει άλλη αποχώρηση θα γίνει κίνηση. Δεν έχει διαφοροποιηθεί το πλάνο λόγω των συνεχόμενων νικών. Αυτό κρίνεται ότι είναι το πιο σωστό. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική σύνθεση του ρόστερ».

Για τον Μπέζους: «Για τον Μπέζους τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Είναι παίκτης της ομάδας και αν προκύψει κάτι διαφορετικό θα το δούμε. Είναι μέλος της ομάδας, προπονείται και συμμετέχει στα παιχνίδια».

Για τον Μπάρκερ: «Για τον Μπάρκερ δεν είχε προκύψει κάτι».

Για τον Ουζόχο: «Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι πολύ κακός τερματοφύλακας, σε καλή ηλικία και είναι και διεθνής. Δεν έχουμε όμως κάτι ενώπιον μας. Είναι σημαντικός παίκτης για την Ομόνοια οπότε θα πρέπει να έχουμε ενώπιον μας κάτι πολύ καλό για να το συζητήσουμε».

Για τον Μπρούνο: «Ο Μπρούνο είναι ο πρώτος μας σκόρερ. Η σεζόν βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Και εδώ για να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε θα πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό. Πάντως βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον για τους παίκτες μας. Ίσως έχουμε κάποιους καλούς παίκτες τελικά».

Για τον Κίτσο: «Είναι η επιθυμία μας να παραμείνει όπως και του ιδίου. Η τελική απόφαση όμως ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς».

Για τον Μπασιρού: «Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση