ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου για Κακουλλή, Λάρσον και μεταγραφές

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας

Στην κάμερα της Primetel μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά την ισοπαλία της ομάδας του με την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι μείναμε αρκετά πίσω, λόγω και του ξεκινήματος που είχαμε φέτος, θέλαμε σίγουρα να κερδίσουμε. Έγινε η προσπάθεια όμως νομίζω ότι ο προπονητής κάλυψε τον αγώνα πολύ δίκαια και σωστά. Μας έλειπε η ποιότητα στην επίθεση. Αν η πορεία μας ήταν φυσιολογική από την αρχή και ερχόταν αυτή η ισοπαλία δεν θα ήταν ένα αποτέλεσμα που θα μας στοίχιζε. Πλέον όμως κάθε βαθμός που χάνουμε φαίνεται πολύ περισσότερο. Πρέπει τώρα να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι».

Αγωνιστικά νέα «Μυϊκός ο τραυματισμός του Κακουλλή. Το MRI θα μας δείξει το μέγεθος του τραυματισμού. Δεν φαίνεται να είναι επιπόλαιος τραυματισμός της μιας εβδομάδας. Μαζί με τον τραυματισμό του Χούπερ μειώνονται οι επιλογές στην επίθεση και όπως είπε ο προπονητής θα έχει συνάντηση αύριο με τον πρόεδρο. Δεν είναι σοβαρό του Μπάρκερ. Ο Χούπερ θα περάσει από εξετάσεις για να δούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Θα μείνει εκτός μερικές εβδομάδες όπως φαίνεται».

Για την παρουσία του Σουηδού τεχνικού διευθυντή Όλα Λάρσον στο ΓΣΠ: «Θα γίνει συνάντηση, είναι ένας από τους υποψήφιους. Είναι μέρος της διαδικασίας, δεν υπάρχει οριστική απόφαση».

Αν ήρθε πρόταση για τον Ουζόχο: « Για Ουζόχο δεν έχουμε τίποτα, ούτε για κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: No harm done

Ομόνοια: No harm done

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ