ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Δημητρίου: «Εντοπίσαμε παίκτες, είμαστε σε διαδικασία να τους αποκτήσουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας προανήγγειλε μεταγραφές

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, την επικείμενη άφιξη του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο και τα μεταγραφικά μίλησε πριν τη σέντρα του αγώνα με τον ΠΟΞ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΟΞ: «Είναι ένα παιχνίδι για ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει και προσφέρει πολλά, πέραν του τίτλου. Είναι πολύ μεγάλα τα κίνητρα για διάκριση. Πρώτος στόχος είναι να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να περάσουμε. Είμαστε το φαβορί, όμως αυτό δεν λέει κάτι αν δεν το αποδείξεις στο γήπεδο».

Για τις πολλές απουσίες: «Ο Σέχου είναι στην Κύπρο και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Σε λίγο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να εκτιμήσουμε πότε θα επιστρέψει. Ο Ζαχαρίου είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης. Ο Χούμποτσαν είχε ένα χτύπημα στο πόδι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, σήμερα δεν είναι στην αποστολή και θα δούμε το μέγεθος του προβλήματος και πόσο θα μείνει εκτός. Ο Κίκο ασθενεί».

Για τα μεταγραφικά: «Η ομάδα προγραμματισμού και η τεχνική ηγεσία έχουν εντοπίσει ποδοσφαιριστές που πιστεύουν ότι μπορούν να ενταχθούν στο πλάνο. Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία να τους αποκτήσουμε. Ευχόμαστε να καταστεί εφικτό. Προσπάθεια ήταν και παραμένει να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα, θα μπουν άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο και αυτός ο στόχος καθιστά δύσκολη την προσπάθεια ενίσχυσης. Η μεταγραφική του Γενάρη έχει ιδιαιτερότητες, προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Για την άφιξη Παπασταύρου στην Κύπρο: «Σε λίγες μέρες θα είναι στην  Κύπρο. Η παρουσία του έχει πάντοτε ιδιαίτερη βαρύτητα. Καθημερινά χειρίζεται θέματα της ομάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι δυο τον μεγάλο τελικό
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ