ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Μίλησε και για τον Φαμπιάνο

Ανόρθωση και Ομόνοια έμειναν στην λευκή ισοπαλία, κάτι που αφήνει γλυκόπικρα συναισθήματα και στις δυο ομάδες. Απ’ την πλευρά των «Πρασίνων» ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, σημείωσε πως το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί ασφαλώς. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες. Νιώθω πως είχαμε καλές ευκαιρίες και ψάξαμε με διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης να σκοράρουμε. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές και τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο. Θέλω επίσης να τους πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την παρουσία τους σήμερα. Δεν άφησαν ποτέ μόνη την ομάδα. Ούτε σε στιγμές πίεσης και πλέον ραντεβού στο ΓΣΠ».

Για τον Φαμπιάνο: «Θέλαμε τερματοφύλακα με παραστάσεις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Γι’ αυτό ψάχναμε κάποιον με ποιότητα και εμπειρία. Σήμερα μας έδειξε πως έχει και την εμπειρία και την ποιότητα για να μας βοηθήσει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X