ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
12° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κατήγγειλε η Δόξα- Έρευνα από Επιτροπή Δεοντολογίας

Ζήτησε διαφύλαξη οπτικοακουστικού υλικού και της ενδοεπικοινωνίας διαιτητών-VAR

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ενημερώνει ότι ξεκινά τη διεξαγωγή έρευνας για το παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Δόξα, μετά την επιστολή που παρέλαβε από την ομάδα της Κατωκοπιάς και στην οποία προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η αναμέτρηση έτυχε χειραγώγησης.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, παρέλαβε ψες επιστολή από το σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, με την οποία προβάλλεται ισχυρισμός ότι ο αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΔΟΞΑΣ που διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου, 2021, έτυχε χειραγώγησης. Μελετώντας όλες τις σχετικές πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε τη διεξαγωγή έρευνας για τον εν λόγω αγώνα.

Επί του παρόντος, η Επιτροπή απέστειλε επιστολή προς το Σύνδεσμό μας στην ΚΟΠ, ζητώντας τη διαφύλαξη όλου του οπτικοακουστικού υλικού του εν λόγω αγώνα. Στο εν λόγω αίτημα περιλαμβάνεται και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαιτητών, παρατηρητή και χειριστών του VAR.

H διαδικασία, καθώς και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η έρευνα, θα αποφασιστούν στη Συνεδρία της Επιτροπής, τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021 και γι’αυτές θα εκδοθεί νέα Ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση