ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Διαστημική μπάλα» έπεσε στην Πάφο

Μια Ομόνοια… να την πιεις στο ποτήρι

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Μια μεγάλη μεταλλική μπάλα έπεσε χθες το βράδυ από τον ουρανό στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στην πόλη της Πάφου προκαλώντας μεγάλη εντύπωση, αλλά και σύγχυση ως προς την προέλευσή της, καθώς η ΝΑΣΑ αλλά και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος δεν έχει κάποια εμπεριστατωμένη εξήγηση για το από που προήλθε.

Μέχρι στιγμής καμία διαστημική υπηρεσία δεν έχει διεκδικήσει τη μπάλα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστώσει τί ακριβώς είναι και από που προήλθε.

Το χθεσινό ματς ήταν από πλευράς Ομόνοιας μία γιορτή του όμορφου, επιθετικού κυριαρχικού ποδοσφαίρου

Παρόμοιες μπάλες με αυτήν έχουν πέσει τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν να πέφτουν κατά διαστήματα σε άλλες χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Στην Κύπρο όμως τέτοιες… μπάλες δεν πέφτουν συχνά. Μια από αυτές έπεσε χθες με δράστιδα την Ομόνοια. Η πράσινη αρμάδα του Χένινγκ Μπεργκ πραγματοποίησε μια εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου. Η μπάλα που είδαμε από τους παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν διαστημική (για τα δικά μας δεδομένα). Η απόδοση των τριφυλλοφόρων ήταν ολοκληρωμένη. Ηταν δε στιγμές που ήταν εκτυφλωτική.

Το χθεσινό ματς ήταν από πλευράς Ομόνοιας μία γιορτή του όμορφου, επιθετικού κυριαρχικού ποδοσφαίρου. Στοιχεία που έβρισκε κανείς στον τρόπο παιχνιδιού, ήταν το συνεχές pressing, η εναλλαγή των θέσεων μεταξύ των παικτών, τα ατελείωτα τρεξίματα, οι αυτοματισμοί και η μεγάλη αποτελεσματικότητα. Όλα τα γρανάζια της «πράσινης» μηχανής δούλεψαν με την ίδια επάρκεια και τον ίδιο ζήλο. Την ίδια αυταπάρνηση.

Σε όλες τις μεγάλες ομάδες ο κόσμος θέλει να βλέπει αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος της Ομόνοιας ακριβώς αυτά θέλει. Και τα είδε χθες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση