ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεύτερο «όχι» του Εθνικού στην Ομόνοια

Η ομάδα της Άχνας απέρριψε τη βελτιωμένη πρόταση του τριφυλλιού για τον Μάριο Ηλία

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ομόνοια επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον Εθνικό για την απόκτηση του Μάριου Ηλία, ωστόσο η απάντηση του Κίκη Φιλίππου ήταν και πάλι αρνητική.

Πέρα από το ανέβασμα του ποσού (λίγο πάνω από 150 χιλιάδες) οι «πράσινοι» πρόσφεραν και ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Παναγιώτου Ζαχαρίου, με την ομάδα της Άχνας να μην αποδέχεται ούτε και αυτήν την πρόταση παρά το γεγονός ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη.

Οι ιθύνοντες του Εθνικού απέρριψαν την πρόταση της Ομόνοιας παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά δελεαστική, καθώς θεωρούν ότι ενδεχόμενη αποχώρηση του Ηλία θα αποδυνάμωνε αισθητά την ομάδα και θα μείωνε τις πιθανότητές για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Ο 27χρονος αποτελεί τον στυλοβάτη της επιθετικής γραμμής της προσφυγικής ομάδας. Οι ιθύνοντες του Εθνικού ποντάρουν πάρα πολύ στην ποιότητά του και θεωρούν ότι δύσκολα θα μπορούσαν να καλύψουν τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγάλο κενό που θα άφηνε μια ενδεχόμενη αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Μάριος Ηλία παραμένει στο Δασάκι μέχρι νεωτέρας, με τις πιθανότητες να τον δούμε να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα τη φετινή σεζόν να έχουν μειωθεί αισθητά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση