ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Δεντροφύτευση με Μποτεάκ, Ασάντε και Κυριακίδη

Με ανακοίνωσή της, η Ομόνοια ενημερώνει για τη δεντροφύτευση στην οποία συμμετείχε με τους Κυριακίδη, Ασάντε και Μποτεάκ.

Aναλυτικά:

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση φυτέψαμε σήμερα 240 δέντρα στον Δήμο Τσερίου στο πλαίσιο της εκστρατείας μας «Πρασινίζουμε την Κύπρο»!

Σύμφωνα με την εκστρατεία «Πρασινίζουμε την Κύπρο», για κάθε γκολ που σημειώνουμε φυτεύουμε 48 δέντρα. Τον μήνα Σεπτέμβριο η ομάδα μας πέτυχε 5 γκολ, έτσι σήμερα φυτέψαμε 240 δέντρα!

Παρόντες οι ποδοσφαιριστές μας Χαράλαμπος Κυριακίδης, Ερνέστ Ασάντε και Έρικ Μποτεάκ, οι οποίοι με χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση και βοήθησαν με τη σειρά τους στη δεντροφύτευση. Μαζί μας ο Δήμαρχος Τσερίου, κ. Σταύρος Μιχαήλ, προσωπικο του Δήμου, ο μεγάλος μας χορηγός, Premier Shukuroglou, καθώς και αρκετοί εθελοντές.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Τσερίου για τη συνεργασία και τη θερμή φιλοξενία, το Τμήμα Δασών, καθώς και τον μεγάλο μας χορηγό Premier Shukuroglou

Υπενθυμιζουμε πως συνολικά στην εκστρατεία μας φυτέψαμε 576, δηλαδή 336 τον Σεπτέμβριο στην κοινότητα Λουβαρά και 240 τον Οκτώβριο στον Δήμο Γερίου.

Αργότερα θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση