ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
35° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Δεν ξεχνά τον Φαμπιάνο ο Ολυμπιακός

Για διερευνητικές επαφές αναφέρουν στην Ελλάδα

Διερευνητικές επαφές για τον Φαμπιάνο κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, έτσι ώστε η ομάδα του Πειραιά να είναι έτοιμη σε περίπτωση αποχώρησης του Σα.

Δείτε το δημοσίευμα του Gazzetta.gr

 

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται και για το ενδεχόμενο να είναι χωρίς τον Σα τη νέα σεζόν και έχει ψαχτεί για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ της Ομόνοιας. 

Ο 33χρονος πλέον Φαμπιάνο είναι ένας παίκτης που τον έχει ξεχωρίσει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός. Ο γκολκίπερ της Ομόνοιας - του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί και με άλλες ελληνικές ομάδες - έχει στην τροπαιοθήκη του πρωταθλήματα Πορτογαλίας, Βραζιλίας και Κύπρου. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος που έχει στην ατζέντα του ο Ολυμπιακός για την περίπτωση που πουληθεί ο Σα στη Γουλβς ή αλλού (όπως έχετε διαβάσει και εδώ).

Πέρυσι έκανε 43 ματς με τη φανέλα της Ομόνοιας ενώ φυσικά και τον θυμούνται όλοι από τις μεγάλες επεμβάσεις από τα 2 ματς με τον Ολυμπιακό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας ήθελε και στο παρελθόν τον συγκεκριμένο παίκτη, που έχει θητεία και στην Πόρτο.

Από την πλευρά του ύψους 1.97 μέτρων γκολκίπερ προκύπτει μία επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού και ότι βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θέλουν τον παίκτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η ομάδα του Μαρτίνς έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές του για τον παίκτη και έχει τις πιθανότητές του να τον κλείσει εφόσον βέβαια αποχωρήσει ο Σα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση