ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν θέλει να παίξει για τη Νιγηρία ο Ουζόχο»

Παραμένει επηρεασμένος από το λάθος κόντρα στην Γκάνα και δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην εθνική

Με σημαντικά προβλήματα στη θέση του τερματοφύλακα θα κατέβει η Νιγηρία στις μαζεμένες υποχρεώσεις, φιλικές και επίσημες, που έχει να δώσει τις πρώτες μέρες του Ιούνη.

Ως γνωστόν, από την κλήση που είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες απουσίαζε το όνομα τόσο του Μαντούκα Οκόγε, όσο και του... δικού μας Φράνσις Ουζόχο (θυμηθείτε εδώ), των δύο τερματοφυλάκων που λογίζονταν ως βασικοί στις πρόσφατες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σ' ότι αφορά στον κίπερ της Ομόνοιας, ιστοσελίδας της Νιγηρίας αποκαλύπτει ότι η μη κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας οφείλεται σε δική του επιθυμία να μην αγωνιστεί με τη φανέλα της τη δεδομένη στιγμή, παραμένοντας επηρεασμένος από το σοβαρό λάθος που έκανε στον επαναληπτικό των μπαράζ πρόκρισης του Μουντιάλ κόντρα στην Γκάνα και της κατακραυγής που ακολούθησε.

«Ήταν δύσκολο για τον Ουζόχο να συνέλθει μετά το λάθος. Στην ανάπαυλα έκλαιγε και δεν ήθελε να παίξει το δεύτερο ημίχρονο. Οι προπονητές έπρεπε να τον παρακαλέσουν για να τελειώσει το παιχνίδι. Σε αυτό το στάδιο μόνο ο ίδιος μπορεί να πει πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει (σ.σ. στην εθνική)», σημειώνει για την περίπτωση του 23χρονου η ιστοσελίδα owngoalnigeria.com, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή. 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση