ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βόμβα Φλορέσκου: Ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε από ΑΠΟΕΛ πριν από ντέρμπι «αιωνίων»

Οι αναφορές του Ρουμάνου πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας σε μέσο της πατρίδας του

Βόμβα έριξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τζόρτζε Φλορέσκου, που με δηλώσεις του σε μέσο της Ρουμανίας ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε πριν από παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ για την πιθανότητα συμφωνίας! Ανέφερε ακόμη ότι προκειμένου να γίνει εφικτή η συμφωνία στάλθηκε στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν άνθρωπος από την πατρίδα του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος «Αγωνιζόμουν στην Ομόνοια, όταν κάποιος από τον μεγάλο αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ επικοινώνησε μαζί μου για συνάντηση. Ήταν πάρα πολύ παράξενο. Εκείνοι της άλλης ομάδας κάλεσαν κάποιον από τη Ρουμανία που ήρθε στην Κύπρο, έμεινε στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα μου και επικοινώνησε μαζί μου. Αρχικά, μου είπε ότι θα έχει μια προσφορά για μένα και αν μπορέσουμε να συναντηθούμε. Κάτι δεν πήγαινε καλά, κάποιος ερχόταν με προσφορά, έπρεπε να δούμε αν θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε. Μετά μου είπε ότι ήταν απλώς κάποιες συζητήσεις, ότι δεν ήταν ξεκάθαρη πρόταση, αλλά με ρώτησε αν θα ήμουν πρόθυμος την επόμενη μέρα, στον αγώνα, να το κάνω πιο εύκολο».

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην Ρουμανία, τόνισε πως η απάντηση του ήταν αρνητική. «Συγγνώμη, αλλά μην έρθεις ξανά σε μένα με τέτοιο πράγμα. Σηκώθηκα και έφυγα. Μετά με φώναξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μου είπε «Βλέπεις ότι στο δωμάτιο δεν ξέρω ποιος σε περιμένει». Τότε ο Φλορέσκου απάντησε εκ νέου: «Για τη ζωή σου, μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο! Σε κανέναν αριθμό. Ούτε στο κινητό, ούτε στο ξενοδοχείο, ούτε πουθενά».

«Αυτό με συγκλόνισε κι εμένα, που ήρθε κάποιος από τη Ρουμανία. Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν; Με πήρε με κάποιο τρόπο. Αυτή ήταν η μόνη εμπειρία, αλλά ποτέ δεν συμμετείχα σε κάτι τέτοιο και ποτέ δεν θα γίνω μέρος σε κάτι τέτοιο. Εδώ δεν είναι πλέον μόνο θέμα ακεραιότητας, αλλά και πίστης», το καταληκτικό του σχόλιο.

Εκ των πραγμάτων τα όσα ανέφερε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αποτελούν θέμα το οποίο θα πρέπει να ερευνήσει η αστυνομία και η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση