ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βέτο» τρίτων... αντιδράσεις Ομόνοιας

Προτιμούν Γενάρη αντί για Boxing Day

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι χθεσινές (2/12) πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το διακοπέν «αιώνιο» ντέρμπι θα συνεχιστεί τελικά στις 26 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (3/12) η ΚΟΠ (δες εδώ).

H εν λόγω απόφαση έφερε αντίδραση εκ μέρους της Ομόνοιας, η οποία είχε ζητήσει τη μετακίνηση μίας εκ των 13ης ή 14ης αγωνιστικής (οι αναμετρήσεις της πρώτης είναι ορισμένοι 10-13 Δεκεμβρίου και της δεύτερης 17-20 του μήνα), ώστε να οριστεί η συνέχιση του ντέρμπι σε κάποια από τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Τη εν λόγω εισήγηση έβρισκε θετική και την πλευρά του ΑΠΟΕΛ. Εντούτοις, άλλες ομάδες που θα επηρεάζονταν από τη μετακίνηση των αγωνιστικών έθεσαν βέτο ως προς τη μετακίνηση των αναμετρήσεων της 13ης ή της 14ης αγωνιστικής με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση να συνεχιστεί το ντέρμπι την επομένη των Χριστουγέννων.

Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» έθεσαν βέτο για διεξαγωγή του αγώνα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, διαμηνύοντας στην ΚΟΠ ότι είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν ακόμα και τον Ιανουάριο, πάρα τις δεδομένες απουσίες των διεθνών Νιγηριανών ποδοσφαιριστών.

Όπως σημειώνεται, οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κλειστά εισιτήρια για να μεταβούν στην πατρίδα τους για τα Χριστούγεννα και τις πρώτες διακοπές από τον Ιουνίου όταν και ξεκίνησαν προετοιμασία για την τρέχουσα περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση