ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Βάζουν... πίεση στις Βάσεις Κίκης Φιλίππου και Κοινοτικό Συμβούλιο

Τάσσονται υπέρ των πρασίνων η διοίκηση του Εθνικού και η κοινότητα του Δάσους Άχνας

Συνάντηση με τις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων στην οποία θα τεθεί επί τάπητος η άρνησή τους να υποστηρίξουν την παροχή αστυνόμευσης στους αγώνες της Ομόνοιας στο Δασάκι (δες εδώ), σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση που θα επιτρέπει στους «πράσινους» να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους το γήπεδο του Εθνικού, θα έχει σήμερα (16/7) ο πρόεδρος της ομάδας της Άχνας, Κίκης Φιλίππου.

Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Φιλίππου θα προσπαθήσει να συνδράμει στο μέτρο του δυνατού για να επιτραπεί στο «τριφύλλι» να έχει ως έδρα του το Δασάκι στο νέο πρωτάθλημα, πράγμα για το οποίο απαιτείται να γίνει αποδεκτό από πλευράς των Αρχών των Βρετανικών Βάσεων να παρέχουν αστυνόμευση στους αγώνες που θα δίνει η Ομόνοια ως γηπεδούχος.

Εξάλλου, υπέρ της όλης προσπάθειας τάσσεται και το Κοινοτικό Συμβούλιο Δάσους Άχνας, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων να επανεξετάσει το αίτημα της Ομόνοιας. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αναβρασμό και αισθήματα ανασφάλειας και έντονης ανησυχίας έχει προκαλέσει στους κατοίκους της κοινότητάς μας η χθεσινή απόφαση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων (SBA) να απορρίψει το αίτημα της Ομόνοιας Λευκωσίας για αστυνόμευση αγώνων της στο στάδιο του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι Άχνας.

Η παραδοχή αδυναμίας αστυνόμευσης μετατρέπει τους κατοίκους στο Δασάκι Άχνας σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και υποβαθμίζει δραματικά την κοινότητά μας.

Παρακαλούμε την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων (SBA) όπως επανεξεταστεί το αίτημα της Ομόνοιας Λευκωσίας και να μην μετατρέψει την κοινότητά μας σε… Σπιναλόγκα»!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση