ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η θέση της Ομόνοιας

Αυτά λένε οι «πράσινοι»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ με τα σωματεία τέθηκε και το θέμα της διακοπής. Η Ομόνοια δεν πήρε θέση επί του θέματος όπως άλλωστε καμιά άλλη ομάδα της πρώτης εξάδας. Η συζήτηση έλαβε χώρα ως ανταλλαγή απόψεων και όχι ως επίσημων θέσεων.

Από εκεί και πέρα η θέση της Ομόνοιας είναι ευθυγραμμισμένη με την άποψη της UEFA η οποία και αναφέρει πως πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων και ολοκλήρωση τους εντός των αγωνιστικών χώρων.

Θα πρέπει όμως παράλληλα να συμφωνηθεί και μια τελική ημερομηνία επανέναρξης από όλες τις ομάδες μαζί με την ΚΟΠ. Όμως η τήρηση της ημερομηνίας αυτής δεν θα εξαρτηθεί ούτε και απ’ την Ομόνοια, ούτε και από άλλη ομάδα, ούτε την ΚΟΠ, την UEFA και την FIFA. Θα εξαρτηθεί καθαρά και απ’ τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Εάν τελικά ο χρόνος δεν είναι αρκετός και δεν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα τότε η Ομόνοια θα καθίσει μαζί με τις άλλες ομάδες να συζητήσει τα σενάρια και είναι απόλυτα λογικό να ζητήσει αυτό που αποτυπώνει η βαθμολογία με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X